Cosmopolitan

pagina de konkurent

Cosmopolitan are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

cosmopolitan nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de cosmopolitan

Nici eu . Oare chiar sunt reale premiile ?
la 12/09/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Castigatorul este : Gheorghe Modoianu cu 39 puncte.
la 03/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Caini: 1.Royal Canin Mini Adult 4kg : Radut Adrian - Bucuresti 2.Zgarda Silon Hunter : Szabo Laura - Tinca, Bihor 3.Lesa cu strasuri : Visan Florin - Bucuresti 4.Zgarda cu esarfa : Lita Octavian - Braila Zgarda colorata : 5.Bucur Bianca - Bucea, Cluj 6.Daniela Lupascu - Deva 7.Stefania Nane - Tulcea Pisici: 1.Royal Canin Sensible 33 4kg : Manea Elena - Bacau Zgarda Lily Zolux : 2.Puscas Andreea -Bucuresti 3.Soare Liliana - Breaza 4.Casian Alexandra - Tulcea 5.Bisog Adriela - Cluj 6.Zgarda Flori Zolux :Matei Bogdan - Resita 7.Zgarda Ferplast : Duma Cristina -Zalau Multumim pentru participare si va asteptam si la alte concursuri.
la 20/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Intrebare : cine a castigat pana acum la ei ceva ? Se dau aceste premii sau nu ? Punctajul vad ca nu se schimba niciodata indiferent de cate ori votezi. Pana la urma este real sau totul este o iluzie pentru a face niste sondaje free ?
la 15/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
@raammoonnaa : Sunt tare curioasa care este topul in momentul de fata . Cred ca daca ar fi totul la vedere a-m elimina astfel de supozitii. Cam cate intrebari crezi ca sunt pe toata durata concursului? Nu vreau sa par foarte sceptica dar sincer cam ce noroc ar trebui sa aiba cei 5 ca sa bifeze la noroc si mereu corect? Azi de ex am avut o intrebare ( nu stiu daca toti le avem la fel ) cu un text maricel. Am raspuns corect dar raman la concluzia ca timpul de 10 sec este mai mult pt a elimina m repede. PS Crezi ca marile firme nu fac "smecherii" la alegerea castigatorilor ? ( doar traim in Romania )
la 10/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
@raammoonnaa : da, ai dreptate ca nu ar fi fair-play si toti am fi cautat raspunsurile pe google dar totusi si eu raman la parerea ca timpul e prea scurt. In 10 sec de abia ai timp sa citesti, sa te gandesti si sa mai dai si raspunsul corect. Imi vine greu sa cred ca vor fi multi ( reali ) cu raspunsuri maxime. Este imposibil. PS data trecuta cine a castigat ?
la 09/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Samponul este mostra de 100ml.
la 13/05/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cum se poate vota combinatia cand nu exista sectiunea de search. Eu am cautat in vreo 70 de pg si nu am gasit manechinul meu. E cumva vreo smecherie ?
la 12/05/2009
urmareste discutia in pagina concursului