Claudya3171

pagina de konkurent

Claudya3171 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

claudya3171 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de claudya3171

Asa cum bine vedeti cu toti campania si titlul concursului " Concurs: Castiga 10000 de Euro sau peste 3000 EURO fara tragere la sorti " Dar dupa ce te inscri ..... De acum poti beneficia cu drepturi depline de toate avantajele acestui site. Intra in fiecare zi pe www.coolbuy.ro si te vom surprinde cu oferte incredibile! Nu uita sa te abonezi (in contul tau de pe site) la Newsletterele CoolBuy ca sa poti profita de premiile de fidelitate de 50.000 EURO! www.coolbuy.ro/50000eur La fiecare cumparare pe care o faci plecand de la un Newsletter CoolBuy iti dam automat pana la 10% din valoare si in plus ai sansa de a castiga pana la 10.000 EURO prin tragere la sorti. Exista doua tipuri de Newslettere, unul prin care primesti oferta zilei, Cool-Oferta cum ii spunem noi, si altele pe categorii de interes unde iti trimitem din cand in cand oferte exclusive in categoria/categoriile de care esti interesat. Viziteaza-ne cat mai des si pe www.facebook.com/CoolBuy. Te asteapta multe promotii si premii surpriza! Multumim, Echipa CoolBuy Stie cineva sa-mi spuna cum este cu tragere sau fara tragere la ..........
la 26/08/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Incepand cu data de 1 August 2011 accesul pe cele 3 Platforme este temporar suspendat. Echipa Best5 lucreaza momentan la o versiune noua a Platformei Virtuale, toti membrii Comunitatii urmand sa fie anuntati prin email la momentul relansarii.
la 26/08/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Este un concurs cu multa transparenta insa trebuie foarte multa perseverenta pina ajungi la " Logan " Marea majoritate a capacelor de la peturi are inscriptionat sloganul " NOROC DATA VIITOARE " Asa ca va urez succes si mult noroc !
la 26/08/2011
urmareste discutia in pagina concursului