Caty0001

pagina de konkurent

Caty0001 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

caty0001 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de caty0001

Super_Ela1, vezi ca e campanie la Milka! Ieri am bagat 5 bonuri si au fost 4 castigatoare!
la 18/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Mda...mai bine nu mai pierd vremea uitandu-ma in gradina vecinului ca daca vad ca are flori mai frumoase, ma apuca nervii...mai bine ma apuc de treaba, poate devin altii invidiosi pe florile mele. Nu, asta cu invidia nu-i a buna...invidia si gelozia sunt boli grele...Hai, cu sanatate si noroc!
la 17/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Inseamna ca cei care s-au filmat mint. Mi-ar fi greu sa cred. Ce ar avea de castigat? Eventual, doar de pierdut, caci oferind sfaturi, pe tava, s-ar inmulti concurentii, diminuind sansele de castig; si totusi, se pare ca se castiga in continuare si acele persoane par multumite de rezultat. Totul tine de strategie, nu neaparat de noroc (cum chiar se precizeaza, la un moment dat). Da, voi incerca la toate concursurile! Nu chiar la toate, de fapt...doar atat cat imi permite timpul liber (2-3 ore pe zi de relaxare).
la 17/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Dar ce pot spune aici (ca asa, poate ajut si pe altii care citesc), din cat am vizionat pe youtube, este urmatorul pont: trebuie sa stii cand, cum si cat sa participi.
la 17/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Super_Ela1, hai in privat, sa iti dau un link (nu postez aici, caci nu vreau sa fac reclama nimanui)...sau poate ai gasit, intre timp, pe youtube...statistic vorbind, de reusesti sa castigi 2 premii pe saptamana, asta inseamna 8 pe luna si aproximativ 96 pe an...In cazul acesta, daca dam cautare dupa numele X pe internet, gasim...sute de liste, caci daca ai, de exemplu, o vechime de joc de 5 ani...sari de 500 de premii...Raman la ideea ca, corect ar fi sa nu dam nume, improscand cu noroi, in necunostinta de cauza.
la 17/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nereguli au fost, sunt si vor fi in orice domeniu; daca voi considera ca o jurizare sau extragere este neacoperita din punct de vedere legal, atunci, probabil, voi face sesizare organizatorului, dar in liniste; e trist sa vad cum se arunca cu noroi in stanga si in dreapta.
la 17/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna dimineata! Mi-am baut cafeaua, intrand sa vad ce concursuri noi mai sunt si, pentru ca in week-end m-am plictisit, am tot dat cautare pe internet dupa diverse cuvinte sau grup de cuvinte; asa am ajuns sa vad cateva videoclipuri (puteti cauta pe youtube) despre cum poti participa la concursuri si castiga premii. Interesant de vazut...si cred ca au dreptate oamenii care s-au filmat, ba chiar au facut si statistici.
la 17/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu vorbeam de denigrarea persoanelor, prin publicarea numelor in aceste discutii. Cum spunea si prietena mea...daca sunt persoane corecte si cu bun simt? E normal sa se publice acuzatii nefondate? Adica...s-ar putea intoarce aceste acuzatii scrise impotriva celui care le-a scris . Dar deh...ce sa ma bag eu...doar ca ma pun si in locul vostru si in locul lor si e ...disconfort.
la 15/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Vai de palaria mea...Bate-v-ar norocu' pe cei care doriti asta! Pai, pare a fi o batjocura ... Neh...pai sa ma apuc sa particip la concursuri, sa sper sa castig ceva si daca s-o adeveri ca am noroc, sa ajung sa fiu spurcata pe aici? Ce-i drept, fiecare cu norocu' lui, dar chiar asa...Pai, or fi unele concursuri aranjate, altele nu...dar acum ma pun si in situatia celor ochiti doar pentru ca au un nume mai ciudat sau usor de retinut...vorbeam mai devreme, la o cafea, cu o buna prietena, avocat de meserie si cica acum poti da in judecata si poti fi dat in judecata cam pentru orice...dar sa dai in judecata un om doar pentru ca are noroc nu ai cum, insa poti da in judecata pe cineva care arunca cu pietre in numele tau, pe nedrept...si mi-a intarit ideea ca ...fiecare cu norocul lui...ori cat muncesti atat ai...(i-am aratat discutia de aici si a zis ca singura varianta corecta ar fi ca cel care se considera nedreptatit, sa solicite organizatorului dovada extragerii, in termeni legali)...
la 15/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Asta zic si eu! Acum stau in dubiu, citind ce se scrie pe aici...Sa ma apuc sa fac si eu liste (dar fara sa le public, caci nu e de gluma cu protectia datelor) si sa fac plangere, pentru verificarea corectitudinii extragerii sau sa-mi vad de concursurile mele si sa sper sa castig si eu macar o data? Ca na, ma gandesc si asa: fiecare cu norocul lui. Ce-i drept, nu particip foarte mult, dar daca e asa productiva treaba asta, parca m-as ambitiona sa particip la toate concursurile publicate...Acum nu stiu cate sunt pe bune si cate nu, dar merge incercat.
la 15/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu zic sa nu ne oprim la 3-4 nume...sunt zeci sau sute care tot castiga constant! Trebuie facute liste, ca nu se mai poate! Sa nu ne rezumam doar la concursurile online sau cu achizitie, sa luam la puricat si jucatorii din cazinouri, loterii si alte variante in care timpul si norocul isi au aportul lor! De ce sa castige doar unii? Sa le dam in cap, sa ii fortam sa stea pe margine, ca le ajunge! Pf...in ce lume traim...
la 15/02/2020
urmareste discutia in pagina concursului