Catalin8

pagina de konkurent

Catalin8 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

catalin8 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de catalin8

M-au umplut de sepci si tricouri...
la 02/11/2023
urmareste discutia in pagina concursului
 
Aceasta vrajeala de concurs a fost si anul trecut in carrefour. Am urmarit site-ul lor timp de 2 luni dupa incheierea concursului, dar nici pomeneala de vreun castigator. Le-am trimis un mail prin care i-am intrebat daca exista un castigator si mi-au spus ca aceasta a fost prezentat pe site-ul lor timp de 30 zile. Minciuna! site-ul nu a fost actulizat, iar reclama pentru concursul expirat a existat mult timp pe site. Sunt niste boschetari!
la 03/07/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
Din pacate, majoritatea concursurilor sunt fake sau influentate direct catre un anumit castigator. Bulangii astia de la cola!
la 06/04/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
In regulamentul oficial, premiile oferite sunt doar 14 aparate foto a cate 500lei bucata, iar despre excursie nu se pomeneste nimic... fiindca nu exista. Intersnack, sunteti bulangii.
la 16/03/2019
urmareste discutia in pagina concursului
 
TRAGERE LA SORTI DUBIOASA! Am fost sunat in aceeasi zi pe cele 2 numere de telefon pe care le-am folosit in cadrul concursului si mi s-a cerut cele 2 copii ale bonurilor fiscale selectate cu mentiunea ''pentru a fi selectat drept rezerva''. Eu, bleg, fara sa mai pun vreo intrebare, am trimis bonurile si n-am mai fost sunat. Oare la ce ''ruda'' au ajuns bonurile? intreb asta fiindca la nici un concurs la care am participat si castigat nu s-a procedat asa, iar in regulament nu preciza ca voi fi sunat pentru a fi selectat drept rezerva si trebuie sa le dau bonul pentru asta.
la 30/11/2018
urmareste discutia in pagina concursului