Aniculcioiu

pagina de konkurent

Aniculcioiu are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

aniculcioiu nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de aniculcioiu

merge sa "validati" pe baza de alt cod. Pe coccolino se sterg oricum codurile, nu se vad bine si pentru siguranta maxima dai cu putina acetona peste si gata. Asta e, domne, s-a sters:) Bafta Eu am castigat deja papucei dupa cum spuneam, poate mai castig cu astea din 3 in trei. Mi-am luat inca o sticla ca sa incep cu serie noua si am bagat ceva pana acum. daca e sa castig sterg seria de pe asta si gata
la 20/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am incercat si eu cu codurile alea din 3 in 3 si merge. Multumim Eptem!!!
la 20/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nu am vazut nicaieri in regulament ca trebuie sa pastrezi ambalajul si plus de asta. Nici mie la validare nu mi l-au cerut. Mi-au cerut sa confirm codurile inscrise in promotie. Eventual sa va notati pe ceva codurile pe care le bagati. Bafta multa si sa ne anuntati daca ati castigat:) Oricum, cam varza promotia asat:
la 20/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Probabil ca asta sa fie raspunsul chestia e ca nu e singutra promotie la care se intampla asa ceva INSA la alte promotii au diverse solutii cu care iti vin in ajutor pentru ca, pana la urma sa poti sa inscri codul. Astia te cheama in 48 de ore pe nu stiu ce coclauri din Bucuresti, cu sticla in brate. Si daca sunt din Satu Mare ce fac?
la 18/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am cumparat 10 sticle de Coccolino Varadero din Metro iar din cele 10 coduri, pentru 8 mi s-a raspuns ca respectivele coduri au fost deja inregistrate. Am sunat la numarul Campaniei si o ametita de acolo mi-a spus ca trebuie sa vin cu cele 8 sticle in 48 de ore pe nu stiu ce straduta din Bucuresti, Barbu nu stiu cum. Si vreti sa imi mai spuneti ca nu e bataie de joc> Adica ar trebui sa ma car din provincie pana in Bucuresti cu 8 bidoane de Coccolino de 2 litri, care bineinteles ca mai sunt pline, prin caldurile astea doar pentru a dovedi ca detin cele 8 coduri???? Eu am mai participat si la alte promotii dar in viata mea nu am mai auzit sa te cheme cu ambalajul in alta localitate. De la linia voastra in schimb am auzit numai “si eu ce sa va fac?”, “nu am cum sa va ajut”, “incercati cu alte coduri”, “va sun inapoi” dar defapt nu te mai suna nimeni plus multeee altele. Ar trebiu sa ii dati afara pe toti cei de la linia telefonica pentru ca, dupa ce ca sunt galagiosi, mai sunt si incoerenti. Intr-adevar, cu unul din cele doua coduri ramase fiul meu a castigat o pereche de “papucei”, premiu de care, din pacate, nu va putea sa beneficieze... pentru ca papucii sunt "marime universala"?!?!?! ce inseamana marime universala? Adica atat pentru marimea 35 cat si pentru marimea 45 dati aceeasi marime? Ma intreb acum daca si la restul premiilor tot asa faceti, ziceti una si dati alta. Asta ca sa nu mai vorbesc de lipsa de respect pe care o aratati participantilor la acest concurs. Nu consider ca raspunsuri acordate in zeflemea, de catre persoane care nu au habar sicare folosesc replici precum "daca nu va sunt buni papucii, puteti sa ii faceti cadou" sau "ne pare rau dar concursul este adresat femeilor" primite la linia telefonica a campaniei 0212019770 sunt foarte profi... si daca stau bine sa ma gandesc nici macar nu cred ca este legal. in acest regulament pe care noi, participantii, trebuie sa il respectam dar pe care domniile voastre il ignora complet se specifica ca poate participa orice persoana fizica, nu doar femeile. O bataie de joc! Nu mai faceti promotii macar, lasati omul sa cumpere ce vrea si nu mai influentati opiniile clientilor cu minciuni si pacaleli de doi bani. O gloata de neseriosi ascunsi sub umbrela unui "brand".
la 18/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului