Alexandra_ioan

pagina de konkurent

Alexandra_ioan are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

alexandra_ioan nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de alexandra_ioan

nu! tot nu reusim sa accesam contul pentru a baga ultimul cuvant.. e clar.. se stie deja castigatorul.. a incercat cineva de la vreun orange shop? sau de pe alta conexiune?
la 19/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
lasati-l ca e vreun badaran sigur.. si prost pe deasupra.. cine a zis de OPC? fiecare are dreptul la o parere daca nu muncesti si iti pierzi timpul si nu ai ce face joaca te poker macar mai castigi niste bani analfabetule sau stai pe mess ca esti sigur vreun frustrat care sta pe net.. daca aveai vreo prietena sau nevasta sau erai vreun intelectual citit nu faceai astfel de afirmatii eu nu te-am jignit pe tine daca vrei sa te jignesc pot sa te jignesc.. crezi ca acum de sarbatori e loc de asa ceva? gandeste mai mult si nu te mai baga unde nu iti fierbe oala.. fiecare actioneaza cum doreste..
la 19/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
cata inteligenta la acest om. :))))))))conceptii comuniste? atacuri informatice? din contra ca avem toti aceste drepturi..am rugat doar sa se remedieze nu am spus ca ne fura... si alte site-uri sunt accesate de si mai multi si nu se blocheaza? esti cumva vreun specialist in informatica? daca taceai filosof ramaneai..impaca te tu cu ideea eu nu accept sa ma impac..
la 19/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
uitati dragii mei colegi de suferinta ce le-am trimis conducerii magic fm.. va sfatuiesc si pe voi sa intrati pe id-ul de mess al lor: magicfmromania@yahoo.com sau sa ii sunati la 021 318 80 00 si sa vorbiti cu d-ra alina grigore care nu cunoaste date tehnice si nici ce se intampla cu acest site. va rog sa luati atitudine si sa le cerem totusi cateva explicatii. Mai jos aveti scrisoarea catre ei: Buna ziua, cred ca ar fi frumos sa remediati problema cu site-ul pentru a nu se crea suspiciuni.. deja toata lumea discuta pe forumuri de un asa zis aranjament la postului magic fm.. imi pare rau ca trebuie sa va atentionez cu acest lucru dar nu mi se pare corect.. asteptam de o luna de zile poate si mai mult acest concurs..sunt fana de ani de zile a acestui post de cand era radio contact..care acum este kissfm..de cand eram mica. Ascult magic fm cu placere insa ar trebui totusi sa va ganditi ca pierdeti din audienta daca nu se remediaza aceasta problema.. in regulament nu scrie ceva de genul ca organizatorii sa fie sanctionati in cazul in care nu li se ofera conditiile normale.. si anume accesarea site-ului magic fm.. Am stat toata ziua cu urechile ciulite pe magic fm.. ca acum cand avem o sansa de a castiga.. si cineva care chiar are nevoie de acest apartament sa piarda aceasta sansa.. nu este corect exista un Dumnezeu sus.. si stie..mai bine ati incerca sa fiti corecti si sa dati sansa egala tuturor..nu sa primeasca cineva apartamentul care mai are deja unde sa locuiasca..sau chiar mai multe case. Sunt poate mii de oameni care s-au inregistrat la acest concurs..si asteapta bucuria Craciunului..speranta ca poate vor castiga..nu le luati speranta..si fiti oameni.. ca destul ni s-a dus renumele ca suntem un popor de hoti.. haideti ca demonstram ca suntem cinstiti.. va multumesc anticipat..asteptam cu totii un raspuns in direct! Semnat in numele audientei..postului magic fm.. va multumim!
la 19/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ma adresez voua tuturor sper sa ma lamuriti in aceasta privinta. Prietenul meu s-a inscris la acest concurs acum o luna a ascultat cu atentie emisiunile si a notat toate parolele. In momentul cand si-a facut cont pe magicfm.ro nu trecuse orasul, scrisese celelalte date, varsta 28 adresa de mail, numele prenumele dar in momentul in care a scris orasul s-a resetat varsta automat la 16 ani in loc de 28 cat scrisese initial si a apucat sa dea send-trimite. Intrebarea mea este: acest lucru afecteaza intr-un fel participarea la concurs? se poate modifica varsta in cont si cum anume? a fost o eroare a sistemului el trecand de fapt varsta 28, dar se resetase intre timp. Cum se intra in cont pt a se modifica pentru ca nu apar decat casutele corespunzatoare fiecarei zile atunci cand se acceseaza contul. Va multumesc anticipat si sper sa se rezolve tinand cont ca maine 19 decembrie este ultima zi a acestui concurs ne dormi foarte mult acest apartament (daca vom avea noroc bineinteles) nu avem unde locui si ne dorim un viitor impreuna. Macar nu vrem sa ratam participarea la concurs. Multumesc anticipat si va doresc multa bafta tuturor si Sarbatori fericite!
la 18/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului