Toxel

pagina de konkurent

Toxel are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Toxel nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Toxel

Interesant este faptul ca tu, klaudyu44, ne jignesti pe noi si pe ceilalti utilizatori cand tu, klaudyu44, ai aproximativ 30 de conturi deschise chiar de pe IP-ul tau. Interesant, nu-i asa? Speram ca cei care au trisat acum isi vor invata lectia si vor juca foarte corect data viitoare. Felicitari, ai fost descalificat. Asteptam oameni cu bun simt care sa castige telefonul! Succes!
la 11/12/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Salut. Vei vedea ca in scurt timp, lucrurile se vor modifica si multi dintre cei din top vor fi descalificati. Am observat ca in general, comentezi on topic si civilizat pe Toxel dar observam ca aici aduci jigniri gratuite. Vom publica un story despre castigator, la sfarsit de an. Sunt sute de recomandari, mii de comentarii si de posari pe forum, zeci de raspunsuri la intrebari. Asta cere mult timp din partea noastra. Maine promitem sa stergem comentariile spam, postarile dubioase si sa-i descalificam pe cei care au furat la recomandari. Asa ca, mult succes pe mai departe! Si sa nu mai vorbim de rau "pe la spate". Puteai face asta pe Toxel :)
la 11/12/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
A fost la un moment dat o problema tehnica, deoarece s-au trimis prea multe recomandari intr-un timp scurt. Am setat numarul la maxim 15 pe zi, care pot fi trimise toate odata sau in etape diferite. Daca mai apar probleme, nu ezitati sa ne comunicati la contact@toxel.ro si promitem sa remediem totul imediat. Bucurati-va de concurs, nu incercam sa pacalim pe nimeni. Vom realiza mai multe concursuri la fel de atractive in viitor si va asteptam pe site! Mult succes! Echipa Toxel Magazine.
la 07/12/2009
urmareste discutia in pagina concursului