Stefan_Motrunu

pagina de konkurent

Stefan_Motrunu are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Stefan_Motrunu nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Stefan_Motrunu

buna. ti-au mai zis ceva legat de livrarea telefonului?
la 28/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
intrebare celor care au castigat: vi s-a spus cand va veti primi telefoanele? teomaria, tie ti-au mai zis ceva?
la 20/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Hej! Pai m-au sunat vineri sa ma anunte ca am castigat si mi-au zis ca ma vor contacta in cursul saptamanii sa-mi zica unde si cand sa merg dupa telefon. Noh,pana miercuri dimineata nu zisesera nimic si le-am dat eu mail dupa care au raspuns ca saptamana asta nu prea, "cel mai probabil saptmana viitoare." Pentru ca "inca n-au venit telefoanele de la sponsor". Asa ca eu inca asta saptamana asta care incepe un telefon de la ei. Felicitari. :)
la 10/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
MT Press si Zirkon Media trimit abonamentele incepand cu ora 11:30. Eu am trimis joi noapte cam pe la 1:30 - 2:00. Multumit? Acum inca mai crezi ca am trisat?
la 08/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Sebastian, nu ma simt obligat sa-ti raspund si in fond de ce as face-o??? Care-i treaba legat de mine? Bat campiii? Ce vrei sa-ti recunosc? Ai niste conceptii aiurea si orice as zice tot o tii pe-a ta. Ti-am vorbit frumos, am evitat subiectul si alte detalii tocmai din cauza asta. CA TU CREZI SI ESTI CONVINS CA EU AM FRAUDAT. Am participat si am castigat LEGAL si MORAL. Daca as fi avut ceva de ascuns, as mai fi postat aici?!? Tu ce crezi? Pot sa te intreb si eu cum de ai trimis tu saptamana trecuta joi la ora 4?
la 08/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am trimis cuvintele joi dimineata. Toti cei care au trimis au dedus al 5-lea cuvant, era evident. Multumesc sebastiansport pentru cuvintele frumoase adresate si mai ales pentru increderea acordata. De ce am sentimentul ca romanescul "sa moara si capra vecinului" s-a transformat in "n-am castigat eu, ala care a facut-o a fraudat"? Imi pare rau ca am postat pe acest site, credeam ca discutiile au alt caracter, prin urmare nu stiu daca voi mai posta alte raspunsuri.
la 05/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
" Castigatori sau prieteni? " prieteni cu cine ca nu prea pricep? Si ca sa evit alte intrebari, am trimis pur si simplu cuvintele din ziar. Nu sunt frate, nepot, sau mai stiu eu ce cu nimeni de la Gandul. Intrebarile candm, cum am trimis sunt inutile.
la 04/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului