Ionik91

pagina de konkurent

Ionik91 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Ionik91 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Ionik91

si daca te crezi asa tare flower filmeaza-ti jocul si pune-l pe youtube si arata-ne cum faci u peste 100000. trebuie sa ai si o dovada.. ai dreptate intr-o privinta sunt atatia care au trecut peste 100000 ... dar si ei puteau sa triseze... daca cauta pe google oricine poate gasii modalitati de trisare
la 06/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
monalissa avea ieri 148023 iar mama-craiova la intrecut cu un punct.. wow.. chiar nu a trisat deloc... iar azi o vad pe monalissa iar pe locul 1. hai mai ca nu e vorba de pc... si nici de mause ca aveam mausul exact pe aia si trebuia sa dau doua click-uri. am jucat multe jocuri la viata mea unde iti trebuie dexteritate si crede-ma ca nu-mi lipseste.
la 06/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
flower atata timp cat nu te-ai adresat unei anumite persoane si ai zis: "vi s-a intamplat si voua" putea sa raspunda cine vrea. 100 de mii si ceva vrei sa zici ca ai facut fara sa trisezi? :)) si eu sunt presedinte.. pai la vreo 50 de mii 60 nici nu mai ai timp sa dai click la cat de rapid se scurge timpul. Pt cei care joaca corect pe ce loc sunteti?... mie imi arata ca sunt pe 77. Mai am o intrebare pentru stiutori... Administratorul site-ului poate vedea cine triseaza sau ii elimina pe cei cu scoruri imposibile de mari?
la 05/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului