Incognito

pagina de konkurent

Incognito are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Incognito nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Incognito

Cheltuielile de transport vor fi suportate de castigator.
la 13/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
www.maggi.ro folosește un certificat de securitate incorect. Certificatul a expirat în 09.05.2010 17:32.
la 21/09/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Dupa tragerea la sorti din 16 iulie 2010, organizatorul va anunta castigatorii telefonic pana in data de 30 iulie 2010 inclusiv, la numarul de telefon mobil cu care si-au creat cont si s-au inscris in concurs, in Sectiunea “Intrare in concurs”.. In cazul in care vor exista castigatori care nu vor raspunde la telefon in aceasta perioada in care Organizatorul va incerca sa ii contacteze, pe data de 30 iulie 2010 Organizatorul va trimite acestora un SMS catre numarul de pe care s-a primit mesajul de inscriere cu urmatorul text: Felicitari! Ai castigat un epilator HP6578 Philips! Suna la 0212723200 (MRM), in maximum 3 zile de la primire SMS, pentru a afla cum iti validezi premiul!
la 16/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Anuntarea castigatorilor se va face in data 19 iulie 2010 pe site-ul www.institutulderelaxare.ro, in sectiunea CASTIGATORI
la 16/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Tugatita, te legi si tu de lucruri atat de marunte... :)) Glumesc. ;) E inadmisibil sa organizezi un concurs si sa omiti sa specifici modalitatea prin care se vor desemna castigatorii... De pe 24 iunie si pana acum au fost postate 231 mesaje, iar concursul se incheie pe 9 iulie. Jurizare? Ma indoiesc... Crezi ca sta cineva sa le citeasca? :))
la 29/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
"Câştigătorii vor fi desemnaţi prin tragere la sorţi şi vor fi anunţaţi aici. Data limită a înscrierilor este 30-07-2010. Pentru a vă înscrie în tombolă trebuie să aveţi 14 ani şi să treceţi în ultimul câmp al formularului CNP-ul. Premiile nu vor fi ridicate/expediate decât prezentând o copie a buletinului de identitate/cărţii de identitate. CNP-ul nu va fi publicat! este doar o metodă de verificare a persoanelor înscrise."
la 29/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Geanina Geanina, felicitari! @Ramona Ramona, subscriu! E jenant pentru ei ... Mai mult decat atat, am vazut ca la un alt concurs de pe acelasi site, recent incheiat, numele castigatorilor le-au afisat impreuna cu adresele de e.mail ale acestora. Mai lipsea sa le publice pe site si datele personale din B.I. sau C.I. ... De toata jena...
la 22/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
O amica a trimis o reteta de mai bine de o saptamana si inca n-au postat-o pe site... Am vazut cateva retete participante, dar oare in functie de ce criteriu le aleg? Cu siguranta n-au fost trimise doar cele care sunt acum publicate, ci mult mai multe. Inteleg sa le verifice, dar chiar atat de mult sa dureze sau e semn de neseriozitate? Ce stiti despre acest site? Eu n-am participat la concursul acesta si nici nu intentionez s-o fac, dar bafta tuturor celor care s-au inscris sau si-au propus sa participe!
la 22/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Eu, pe site-ul cu pricina, am gasit mentiunea "Competitorii care primesc cele mai multe voturi, vor câştiga unul dintre cele 500 de cadouri exclusive.", dar nimic despre jurizare, asa cum scrie mai sus... Oare mi-a scapat mie sau in prezentarea de mai sus s-a strecurat o greseala?
la 09/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Perioada de desfăşurare a concursului este 07 - 11 Iunie. Câştigătorii vor fi anunţaţi sâmbătă(12 Iunie) pe site-ul Cancan, ei urmând să fie contactaţi în timp util pentru a se prezenta la sediul cotidianului CANCAN pentru a-şi ridica premiile.
la 08/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
SECTIUNEA 4. MECANISMUL CONCURSULUI Participantii la concurs trebuie sa intre pe site-ul www.altshop.ro, sa comande produsul sau produsele dorite, sa se autentifice sau se inregistreze, sa finalizeze comanda si sa ridice si sa achite comanda efectuata in magazinul online altshop. Concursul se va desfasura astfel: - in fiecare zi, de luni pana duminica, participantii vor trebui sa comande minim un produs din magazinul online www.altshop.ro, sa se inregistreze sau sa se autentifice daca exista un cont deja creat, sa finalizeze comanda, sa o ridice si sa achite aceea comanda - toti clientii care au comandat in aceasta perioada si au ridicat coletul vor participa la extragerea la sorti pentru premiile oferite de organizator Premiile vor fi acordate prin tragere la sorti, in 10 etape, astfel: Prima extragere: 7 iunie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 1 iunie – 6 iunie ( 1 x Apple iPod Nano 4th 8GB + 1 x Voucher 50 LEI) A doua extragere: 14 iunie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 7 iunie – 13 iunie ( 1 x Apple iPod Nano 4th 8GB + 1 x Voucher 50 LEI) A treia extragere: 21 iunie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 14 iunie – 20 iunie ( 1 x Apple iPod Nano 4th 8GB + 1 x Voucher 50 LEI) A patra extragere: 28 iunie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 21 iunie – 27 iunie ( 1 x Apple iPod Nano 4th 8GB + 1 x Voucher 50 LEI) A cincea extragere: 1 iulie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 1 iunie – 30 iunie ( 1 x Consola Nintendo WII + 1 x Voucher 100 LEI) A sasea extragere: 5 iulie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 28 iunie – 4 iulie ( 1 x Apple iPod Nano 4th 8GB + 1 x Voucher 50 LEI) A saptea extragere: 12 iulie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 5 iulie – 11 iulie ( 1 x Apple iPod Nano 4th 8GB + 1 x Voucher 50 LEI) A optaextragere: 19 iulie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 12 iulie – 18 iulie ( 1 x Apple iPod Nano 4th GB + 1 x Voucher 50 LEI) A noua extragere: 26 iulie – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 19 iulie – 25 iulie ( 1 x Apple iPod Nano 4th 8GB + 1 x Voucher 50 LEI) A zecea extragere: 1 August – vor participa toti clientii care au comandat, ridicat si achitat produse comandate in perioada 1 iulie – 31 iulie ( 1 x Apple iPad + 1 x Voucher 100 LEI) Castigatorii de la fiecare extragere vor participa la toate extragerile ulterioare, un jucator putand castiga oricate premii, cu conditia respectarii prevederilor sectiunii 4.
la 08/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Castigatorul este: Irina Popp
la 07/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Scrie mai sus ce trebuie sa faci: "Trimite pe adresa de e-mail fotografie@monitorulsv.ro una sau mai multe fotografii pe tema "Vis de copil" + datele tale personale + data si locul in care au fost realizate." Bafta!
la 03/06/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Te astepti sa fie corectitudine la un concurs cu votare ? :))
la 31/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Castigatorii sunt: ene84amalia caziucdaniela Ruxyca andreea_3 daniian
la 25/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
* cheltuielile , scuze
la 24/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cheltuieli de transport intra in sarcina castigatorului. Cu banii dati pentru a intra in posesia ghiveciului cu flori mai bine te duci si-ti cumperi unul care-ti place... Probabil multi vor fi tentati sa participe pentru acel voucher. Bafta tuturor celor care participa!
la 24/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Oare? Pe site sunt alte informatii: 1. In Regulament scrie: "Doar cel mai inspirat proiect va fi premiat. Comentariile voastre ajuta la luarea unei decizii, astfel, va asteptam parereile la fiecare proiect in parte. " 2. La comentarii, cineva care semneaza cu numele Catalin Bindea a scris: "(...)Asteptam comentariile voastre la planurile deja postate pentru a ne ajuta sa decidem castigatorul. Succes!"
la 23/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
* "surpriza"
la 22/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Ramona13 Da, intr-adevar, "surpiza"... :)) Cat despre organizatori, modul cum se desfasoara un concurs spune multe despre cel/cei care-l organizeaza. Alte cuvinte sunt de prisos.
la 22/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului