IQads

pagina de konkurent

IQads are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

IQads nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de IQads

Din seria "Avem un premiu. Cum procedam?", am vorbit deja cu Iulian si am stabilit ca cel mai bine e sa vina el sa ridice personal premiul de la noi. Mai repede si mai bine. Noroc!
la 10/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Bine v-am gasit! Tocmai am afisat si ultimele doua premii. Si avem asa: Corina Chirilov, din Bucuresti castiga ultimul telefon LG KU990i, iar marele premiu al editiei a cincea de AdPlay, un televizor full HD de la LG, merge la... Alexandru Iulian Popovici, din Calarasi. Felicitarile noastre merg catre cei doi castigatori si cele mai multe catre voi, cei care ati participat la concurs, ati raspuns la intrebari si ne-ati ajutat cu comentariile voastre - voi ati facut editia a cincea cea mai reusita editie de pana acum, asa ca voua trebuie sa va multumim in primul rand. Pana data viitoare, gasiti toate comentariile destepte despre publicitate pe IQads! Si tot acolo va vom anunta din vreme si despre editia a sasea. Noapte buna!
la 10/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Stimabile Easy_E, hai sa vedem ce se poata face, la modul politicos. Scrie-ne pe contact @ IQads.ro mailul cu care ti-ai facut cont si/sau numele tau de utilizator, iar noi iti vom reseta parola si ti-o vom trimite pe cea noua, cu rugamintea sa o schimbi cat mai repede. Simplu, nu?
la 03/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
...este Andrei Nemes, din Craiova, pe care il felicitam. Incheiem ziua de azi urandu-va bafta in ultima saptamana de joc. Pe curand!
la 03/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
@scorpion1333: Nu e down serverul, doar ca e posibil sa se incarce putin mai greu intrebarile. La noi, de exemplu, merge bine. @desyre: Intr-adevar, citatul este dintr-un articol editorial, dar sursa pe care am folosit-o noi in concurs a fost spotul original. Singura solutie e sa corectam si in articolul indicat de tine. Multumim! Iar in mai putin de 3 minute revenim cu vesti proaspete!
la 02/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
@rogero: Mersi de sesizare! Intr-adevar, a aparut ieri o eroare temporara pe site, de scurta durata, am remediat-o insa rapid iar acum totul e in regula. @desyre: Sloganul corect este "Incomod din 1877". Poti intra pe IQads si cauta dupa "Romania libera", ca sa gasesti clipurile unde apare sloganul. Sau poti folosi linkul de mai jos, pentru unul dintre ele: http://www.iqads.ro/clipul_publicitar_759/romania_libera___lucruri_incomode.html Bafta in continuare!
la 30/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
...care este Mariana Sandu, din Ploiesti. Cat despre premii, si premiile saptamanale si cel mare se acorda tot in functie de punctele acumulate + noroc - adica sansele cresc proportional cu numarul de premii, ceea ce nu inseamna insa ca daca aveti cel mai mare numar de puncte sunteti sigur castigatorii. Bafta si in saptamana a treia va dorim! Si, deocamdata, noapte buna ;)
la 27/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Si el e Sorin Popliuc, din Vaslui, asa am scris si aici: http://adplay.iqads.ro/castigatori.html Daca va vrea sa ne divulge cate puncte a avut, il asteptam cu detalii. @all: Pe masura ce va apropiati de sfarsit, se vor epuiza rand pe rand si categoriile de intrebari, pentru ca nu toate au acelasi numar de intrebari. Primele se termina intrebarile cu informatii despre brand, apoi cele cu fragmente audio si apoi cele cu sloganuri, ramanand catre final doar cele cu stop-cadre. Asta pentru am lucrat cu materialul clientului - or, au fost create mai putine sloganuri decat reclame. O data ce o categorie se epuizeaza, nu va vor mai aparea alte intrebari din categorie pana la sfarsitul concursului, cu exceptia cazului in care mai adaugam intrebari pe parcurs, in masura in care mai apar reclame noi intre timp pe care sa le putem folosi. @godo_mihaela: Tie iti mai apar doar intrebari cu stop-cadre din reclame pentru ca toate celelalte categorii s-au terminat deja. Speram ca acum te-am lamurit. Nu e cine stie ce filosofie, dar daca totusi mai aveti intrebari, suntem pe receptie. Intotdeauna gasiti detalii si in Regulament (http://adplay.iqads.ro/regulament.html) si sectiunea de Premii (http://adplay.iqads.ro/premii.html), chiar ajuta sa le cititi. Noapte buna!
la 20/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Salut din nou! Am vazut ca ati dezbatut mult regulamentul de joc. Nu o sa-l comentam acum si noi, pentru ca am fi subiectivi si pentru ca, oricum, nu putem schimba regulile in timpul jocului. Dar o sa va spunem ca am ales sistemul actual (unde punctele nu influenteaza exclusiv castigarea punctelor) tocmai pentru ca sa crestem putin suspansul si ca sa nu dam sanse de castig doar celor care joaca zi si noapte ci sa-i motivam si pe cei care au un numar mai mic de puncte. @scorpion1333 si @carmita: Chiar multumim pentru ajutorul cu lamuririle date celorlalti participanti. Exact asa cum scrie si in regulament, acordarea premiilor se face pe baza punctelor acumulate. Adica "norocul" va fi proportional cu punctele acumulate - daca aveti 1 punct, aveti 1 sansa de castig. Daca aveti 300, aveti 300 de sanse de castig. Dar sanse aveti si daca aveti 1 punct. @godo_mihaela: Crede-ne pe cuvant, chiar dam un punct pentru o runda cu toate cele 20 de raspunsuri corecte. Iti tinem pumnii sa ne si verifici :) Suntem cu ochii pe ceas, au mai ramas foarte putin pana va spunem cine este primul castigator al premiului saptamanal. Pentru ca, nu-i asa, lunea incepe in cateva minute :) Imediat ce incepem runda urmatoare, punctajele pentru premiul saptamanal vor reveni la 0, se vor pastra punctajele pentru premiul mare. Bafta multa!
la 19/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
@scorpion1333: Prima extragere, pentru primul premiu saptamanal, va fi luni, pe 20 iulie. @milu: Fii pe pace, punctele acumulate raman in contul tau, nu ti le ia nimeni :) In rest, bafta tuturor! Mai e putin pana luni, sa vedem cine ia primul premiu!
la 18/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Salut! V-am auzit, stim ca pentru moment sistemul merge ceva mai greu, dar chiar acum lucram sa acceleram lucrurile. Daca aveti intrebari de orice fel legate de joc, suntem pe receptie :) Bafta!
la 17/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna din nou! Hai sa o luam pe rand. @socholatte: Motivul pentru care nu este publicat si punctajul castigatorilor este ca numarul de puncte nu e cel care influenteaza singur castigatorul, ci mai e si norocul la mijloc - cu alte cuvinte, poti castiga si cu un singur punct. Ce-i drept, sansele de castig cresc proportional cu punctele acumulate. @traveller & @metalianul! Dap, chiar voi ati gasit raspunsul - pentru ca la inceputul concursului ati ales varianta "Nu am sunet", nu v-au mai fost afisate intrebarile cu fragmente sonore. Cum singurele intrebari ramase in concurs sunt cele referitoare la sunet, dar la acelea nu mai puteti raspunde, din cauza optiunii voaste initiale, rezulta ca ati epuizat toate intrebarile la care puteati raspunde. V-am trimis raspunsul si pe a mail. Si tocmai am extras si castigatorul celei de-a doua saptamani, veniti sa vedeti. Bafta mare!
la 01/12/2008
urmareste discutia in pagina concursului
 
@socholatte: Dap, mii de scuze. Ai dreptate, scriseseram noi gresit, sloganul corect era "Mai multa energie pentru jucarii". Acum am corectat, dar din pacate nu putem adauga un punct in contul tau, pentru ca nu putem modifica snimic in sistemul de contorizare. Iti tinem pumnii la premii :) @traveller: Cum ai spus si tu, nu exista un clasamanet, tocmai pentru ca omul cu cel mai mare punctaj nu e neparat si cel care castiga, asa ca aranjarea concurenilor dupa puncte nu e decisiva. Bafta mare!
la 24/11/2008
urmareste discutia in pagina concursului