Constantin_Sebastian

pagina de konkurent

Constantin_Sebastian are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Constantin_Sebastian nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Constantin_Sebastian

Ideea gigantului american -Google Drive- cred că va avea drept consecinţă o mai mare dependenţă a utilizatorilor de serverele Google (asta fiind partea economică a afacerii). Cred mai puţin în alternativa eliminării definitive a hard drive-ului. Acesta din urmă reprezintă totuşi o modalitate de stocare personalizată a informaţiei electronice, de posesie nemijlocită a acesteia. Desigur, cu condiţia ca respectivele informaţii să însumeze o valoare de întrebuinţare reală, individuală şi/sau socială. Cu greu ar renunţa cineva la produsul muncii sale, mai cu seamă dacă aceasta din urmă este una creativă ! Îmi îngădui, cu permisiunea dv., să preţuiesc cum se cuvine această ultimă remarcă.
la 18/02/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Ideea Comisiei Europene pare a avea, cred, un fundament energetic deja enunţat: diminuarea pierderilor de energie electrică. Pe de altă parte însă, producătorii de telefoane mobile se vor confrunta cu reale dificultăţi în ceea ce priveşte tipizarea tehnologiilor de fabricaţie şi a componentelor adiacente implementării încăcătorului universal (diminuare consum energetic, tipizare racord încărcător, tipizare racord telefon implicit anumite circuite adiacente acestuia. Cu toată opoziţia IT&C, sper într-o finalizare a acţiunii în următorii 5 ani.
la 18/02/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am repetat mesajul deoarece am modificat ID-ul. Acelaşi ca mai sus.
la 16/02/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Un laptop mi-ar fi necesar pentru activităţi specifice de documentare şi redactare privitoare la un eseu în paleosimbolistică, lucrare grea pentru un cercetător autodidact. Trebuie să laşi ceva în urma ta (în afară de progenitură), o inteţie sau chiar un pas sfios către nemurire. Cam mult !
la 16/02/2009
urmareste discutia in pagina concursului