Bumbac100

pagina de konkurent

Bumbac100 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Bumbac100 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Bumbac100

Salut. Poti veni cu tricourile la punctul nostru de lucru si iti vom inlocui pe loc tricoul care nu a corespuns cererii tale de marime. Avem aceeasi politica pentru orice comanda si orice concurs, conform termenilor si conditiilor publicate pe site. Indiferent de a cui vina este, noi iti inlocuim tricoul fara a te intreba motivatia. Multumesc.
la 17/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pe site, la adresa http://www.bumbac100.ro/info/ajutor_marimi exista doua posibilitati de a afla marimea pe care o porti: unu prin cabina virtuala de proba prin care poti vedea direct tricoul pe tine sau prin a-ti masura un tricou vechi si a compara cu tabelul online. Ne pare rau ca nu ai fost mai atent la marimi. Te asiguram insa ca pentru toate comenzile online, exista posibilitatea returnarii tricourilor in 30 de zile calendaristice, conform termenilor si conditiilor. Tricourile oferite pentru tombola sunt Gildan Heay Cotton pentru baieti si SG pentru fete. Toate feedbackurile sunt luate in considerare si iti multumim ca ni l-ai comunicat. Vom face tot ce e posibil pentru a imbunatati in permanenta serviciile noastre.
la 13/11/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
In mesajul pe care l-ati primit cu totii, cei care ati castigat, era scris ca va dura pana la 30 de zile pana se vor trimite tricourile din momentul expedierii acelui mesaj. Singurul motiv pentru care nu am expediat imediat a fost ca am asteptat finalizarea tombolei pentru a grupa tricourile dupa adrese, in caz ca sunt castigatori cu acelasi domiciliu sau aceeasi castigatori 2-3 saptamani la rand, ceea ce s-a si intamplat. Am incercat astfel sa evitam trimiterea de mai multe pachete la aceeasi adresa pentru a obtine un cost de transport mai mic. Saptamana viitoare vor fi expediate toate pachetele. Multumim de participare.
la 18/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Tricourile folosite pentru tombola sunt aceleasi pe care le folosim si pentru produsele Bumbac 100 - Gildan Heavy - marca americana si SG - marca germana, tricourile Gildan au o consistenta de 150 gr/mp iar cele SG 145gr/mp - am ajuns la aceste branduri in urma unui studiu care pentru noi a durat un an. Pentru produsele pe care le castigati la tombola noi vom mentine acelasi standarde de calitate pe care le avem si pentru shop.
la 04/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
da poti opta intr posta romana si fan curier
la 27/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
In cadrul concursului, tricoul este oferit GRATUIT, tot ce trebuie platit fiind curierul.
la 26/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Conform regulamentului - astazi dupa ora 16
la 26/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Cel mai usor este sa folosesti direct plansa de desen care o sa creeze un design ok :)
la 26/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
In orice soft de editare grafica ai optiunea sub marimea in pixeli a artbord-ului sa iti setezi si numarul de dpi. Pentru imprimare fisierele trebuie sa aiba un minim de 150 dpi. Calculatorul tau afiseaza pozele la 72 dpi ( asa o sa iti apara si in program ca default) - Mai usor e sa faci un fisier cu 72 dpi( care e defult)cat mai mare ca pixeli : 2000X2500 px e de ajuns
la 26/07/2010
urmareste discutia in pagina concursului