Backal

pagina de konkurent

Backal are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Backal nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Backal

Tocmai ce mi-am recuperat banii de la curier, care lucreaza cu oameni de 2 parale. Am aflat asadar, intr-un final, ca nu Heidi a solicitat banii de transport, ci un curier cu mult tupeu care a profitat de situatie, i-a furat pur si simplu.
la 23/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Wow, chiar ca bataie de joc. E un fel de "na, ca nu poti spune ca nu ti-am dat premiul!". Nu-mi aduc aminte daca fisierele originale trebuiau predate conform regulamentului, dar civilizat si corect era sa existe o garantie ca iti vei lua premiul daca se confirma ca ele sunt in regula. Si-au imaginat ca isi pot permite sa treaca cu vederea anumite aspecte, iar amaratul de designer n-are decat sa accepte. Nu mi-e inca foarte clar ce s-a intamplat dar maniera in care au reactionat e neprofesionista. E trist cum se poate ajunge de la intentia de a recompensa un om, la a-l umili si a-i face nervi (cam asa m-am simtit si eu acum o saptamana, la un nivel mai mic, desigur).
la 19/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Putin probabil sa nu-ti primesti premiul, doar esti castigatoarea! E mai nasol ca nu ti-au dat o explicatie si te-au lasat cu ochii in soare cand tu probabil ti-ai organizat deja programul in functie de ei. E, cum ar zice englezu', very unprofessional! :) Eu m-am cam prins la un moment dat (cand am sesizat ca pe site nu era mentionata nici o data de anuntare a castigatorilor) ca sunt cam neseriosi si lasa unele chestii nestabilite pentru a-si acorda libertate. Pe de alta parte, au fost si aspecte pozitive, asa ca nu i-as judeca foarte aspru..deocamadata. Ca si consolare, pot doar sa spun ca e tare usor sa-ti distrugi imaginea ca brand, iar Heidi nu-si va permite chestia asta :)
la 14/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Vad ca n-a pomenit nimeni nimic de chestia asta dar a mai platit careva pentru transportul cadoului? (in afara Buc). Desi Heidi nu avea obligatia de a trimite tuturor pachete, m-am simtit luat peste picior cand mi s-au cerut 16 lei pe transportul unui colet pe care nici macar nu l-am solicitat! (sau prin confirmare mi-am dat tacit acordul sa platesc o suma de care sa aflu in ultimul moment?) Interesant cadoul asta pentru care mai nou trebuie sa plateasca recipientul :] Incep sa ma tem, ca se apropie ziua mea..Sincer, am impresia nu ca am primit un cadou, ci ca le-am facut un cadou celor de la FAN Courier.
la 09/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului