AncaH

pagina de konkurent

AncaH are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

AncaH nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de AncaH

Am raspuns la toate intrebarile, am completat cu datele mele si in final am primit felicitari pentru participare si imi spun sa fac click pe un link care nu exista. Apare o inscriptie cu "apasa pentru ati lua tichetul in valoare de 20 euro" care ........in final apare EROARE si nu se vorbeste nici de city break ca se va trage la sortI si ........PACALELI. Credeam ca e o treaba nemteasca dar e facuta in Romania....
la 06/01/2017
urmareste discutia in pagina concursului
 
Asa am patit si eu in 2 zile. Am trimis un mail pe linkul din josul paginii de la terminarea jocului si a doua zi totul a fost ok. Am primit formularul. Mai mult, intr-un alt email am primit si niste instructiuni, putin tehnice, dar nu a fost nevoie sa le aplic. Chiar si azi am jucat si am primit imediat formularul.Multumesc echipei de la Blue Air.
la 24/02/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Mi-am ales produsele si cand am vazut ca se cere CNP-ul, am renuntat. Aceeasi intrebare mi-am pus si eu: ce legatura are CNP cu concursul? Daca ar vedea ca am 60 de ani nu as mai merita sa primesc un premiu?
la 23/02/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Consider ca are relevanta cati brazi inscrii in concurs. Fiind vorba de o tragere la sorti electronica, sansele sunt mai mari pentru cei ce au participat cu mai multi brazi impodobiti si cu acelasi ID.Desigur, sponsorul ofera acesti 3 brazi dar nu impune strict o regula de participare iar pt. cei de la KONKURS importante sunt acele urari. De aceea eu le-am facut o poezie de suflet. Sarbatori fericite! tuturor- organizatori si forumisti.
la 04/12/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Interesanta combinatie de cuvinte. La prima vedere am zis ca nu au nicio legatura dar m-am straduit si mi-a iesit ceva.....Voi trimite acea poezie. Poate, poate...... V-as ruga ca, dupa anuntarea celor doi castigatori a voucherelor de 200 ron, sa fie publicate poeziile create de ei si chiar mai multe din cele care credeti ca au fost interesante.
la 15/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului