Alexandr90

pagina de konkurent

Alexandr90 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Alexandr90 nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Alexandr90

Eu totusi sper la un iPod :)) am vazut ca la voucher se poate, dar ce folos ca nu-l pot folosi...poate poate...se poate si la iPod :)) Doamne ajuta! Bafta tuturor!
la 24/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am castigat un voucher de bere la TuborgSound. Problema e ca nu-l pot folosi fiindca acest voucher se poate folosi in doar cateva orase din tara. Cel mai aproape de mine e Iasi-ul si voucherul il pot folosi in Coopers sau in Dublin Pub. Doar ca n-am cum sa ajung in Iasi zilele astea...asa ca voucherul...ramane in stand-by. Eu totusi ma multumesc cu faptul ca am castigat un premiu de la concursurile astea online.
la 22/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Kenate, e vrajeala aia cu random.org. Am stat si am urmarit atent runda trecuta si f*****l ala de program alegea de fiecare data, la fiecare extragere concurenti al caror numar de ordine in lista aia era undeva in jur la 2200-2400. Deci in nici un caz cei care aveau nr de ordine 4000 sau 5000 cum era si in cazul meu, n-ar fi avut vreo sansa. Nu stiu daca m-ai inteles, dar daca ai la dispozitie video-urile de la runda trecuta, te rog sa te uiti si sa-mi spui daca m-am inselat. Stima!
la 09/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
E o vrajeala...parerea mea...bani dati aiurea. Asa a mai fost si cu concursul ala: 100 de masini in 100 de zile. La fel, aceeasi poveste. Trimiteai un sms si iti venea altul in schimb la care trebuia sa raspunzi. Eu personal m-am bagat si la ala, dar nimic.
la 07/12/2010
urmareste discutia in pagina concursului