Ade

pagina de konkurent

Ade are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

Ade nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de Ade

sweetanusk, sistemele de validare ale codurilor din cadrul promotiilor organizate de Coca Cola sunt programate pentru a "match-ui" si inlocui urmatoarele grupuri de caractere: 0 (litera) cu 0 (cifra), 2 cu Z, 5 cu S, 1 cu I etc si invers. Stiu din surse sigure:) Astfel, daca in codul tau se regaseste vre-unul din caracterele de mai sus, inscrierea se poate face folosind oricare din variante. De exemplu, un cod de forma 12500521 poate fi inscris si ca izsooszi, validarea urmand a se face indiferent de varianta aleasa. Bineinteles, un cod se poate inscrie o singura data urmand ca inscrierile ulterioare ale aceluias cod, indiferent de forma aleasa, sa fie invalidate.
la 17/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Margaret, la fiecare extragere pentru mini sunt extrase 6 coduri: un cod potential castigator si 5 rezerve. Primul potential castigator este anuntat luni si i se ofera o anumita perioada de timp in care poate face dovada detinerii ambalajului continand codul castigator. In cazul in care acesta nu mai are ambalajul se trece la validarea urmatoarei reerve extrase si asa mai departe.. pana cand unul din cei extrasi este validat final (are capacul/eticheta/stickerul in original si face dovada detinerii acestora). De aceea, momentul in care se primeste SMS-ul poate varia de la cateva ore (daca esti primul extras) pana la cateva zile (daca esti una din rezerve).
la 10/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Dap.. te anunta prin SMS imediat dupa castigarea automatului de gheata ca ai castigat si te indruma catre un numar unde poti revendica premiul. In Cazul Mini-urilor e ceva mai complicat procedeul de validare dar anuntarea castigului se face tot prin SMS. Apoi castigatorul este sunat de catre o persoana autorizata in vederea inceperii procedurilor de validare (dovada detinerii in original a ambalajului cu codul castigator). Poate ne explica Ionut mai multe referitoare la aceaste proceduri:) Bafta:)
la 08/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
bitadrs, anytime,cu placere:) Minora, intra pe site-ul oficial CC,da click pe cuburile de gheata din partea de sus a paginii si vei fi redirectionata in pagina promotiei. vei gasi in partea din dreapta jos sectiunea "Castigatori". Se afla acolo si numele primului castigator de Mini validat, Ionut Dragnea (a postat mai sus, la acest topic). Deci nu e teapa:) Felicitari celor care au castigat pana acum si bafta celor care nu au castigat inca:)
la 07/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
bitadrs, anytime,cu placere:) Minora, pe site-ul http://www.coca-cola.ro/brrr vei gasi in partea din dreapta jos sectiunea "Castigatori". Se afla acolo si numele primului castigator de Mini validat, Ionut Dragnea (a postat mai sus, la acest topic). Deci nu e teapa:) Felicitari celor care au castigat pana acum si bafta celor care nu au castigat inca:)
la 07/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Alina, nu cred ca te tine nimeni minte pentru faptul ca nu te-ai dus la Festival. E alegerea fiecaruia daca revendica sau nu un premiu castigat. In nici un caz cei de la Coca-Cola nu au vre-un "black-list" al celor care participa la promotiile lor si nu revendica premiile:) Raspunsul cel mai logic care imi vine in minte legat de faptul ca pana acum nu ai mai castigat nici un premiu ar fi ca, spre deosebire de CokeLive, unde se gaseau coduri doar pe sticlele de 0,5, acum numarul de coduri (deci automat si de participari) este mai mare deoarece toate tipurile de ambalaj CC participa. Bitadrs, conform regulamentului, nu exista un anumit moment in care trebuie sa trimiti SMS ca sa poti castiga. "Momentele castigatoare" se refera la momentele de extragere. ex: toate codutile inscrise in intervalul 10-11 AM participa la extragerea din "momentul castigator" aferent acestui interval - undeva intre 11-12 AM. Momentele castigatoare au fost extrase in fata unui notar inainte de inceputul promotiei.
la 07/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
la promotia aceasta gasesti coduri pe toate tipurile de ambalaj:) so, ramo22, in cazul dozelor, codurile se gasesc pe stickerele aplicate pe multipack-urile de 6x0.33. Bafta:)
la 04/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului