Tiger

pagina de konkurent

Tiger are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

tiger nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de tiger

@xZibitBMN atunci cum se explica ca am facut pe primul nivel, dupa ce au fost luate toate pliculete, 304 puncte si au mai ramas 23 s si apoi tot pe nivelul I 312 puncte si au mai ramas 25 sec. Conform teoriei enuntate trebuia sa fie o diferenta de scor de doar 2 3 puncte ori e de 8 in acest caz? Formula e mult mai complicata asta e sigur, desi in regulament asa se zice ca se face calculul sunt convins ca nu e chiar asa.
la 29/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
niciodata nu am avut incredere in asa zisele extrageri cu sau fara notari prezenti. As propune o formula transparenta tuturor celor ce vor sa fie credibili dand premii prin tragere al sorti. Indiferent de conditiile impuse pentru a participa la un concurs cu desemnare de castigatori prin tragere la sorti, concurentii sa fie rugati sa ghiceasca suma, fie totala a numerelor fie prin adunarea doar a cifrelor numerelor extrase la loto dintr-o anumita zi. Ex. pt nr. extrase: 4 6 10 20 30 40 = 110 sau 4+6+1+0+2+0+3+0+4+0 = 20. Am dat un exemplu usor de inteles. Chiar daca nici un concurent nu va nimeri aceste totaluri sa fie ales cel care s-a apropiat cel mai mult de rezultat. Se pot dezvolta variante. Oricum exista un mare avantaj: afisand numarul ales de concurenti pe de-o parte iar faptul ca extragerea loto e publica si televizata nu vor putea fi niciodata dubii asupra castigatorului, ca sa nu mai zic bani aruncati pe notari si alte persoane suspecte de implicare in influentarea rezultatelor, inclusiv a concurentilor.
la 29/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
mda, se pare ca teoretic calculele ar parea sa fie corecte dupa cum sunt prezentate mai sus si aparanet conform regulamentului tiparit, doar ca acolo nu se specifica formula exacta de calcul a punctelor.Punctele primite sunt influentate si de durata de timp ce trece de la start pana cand se ia un pachet de pe harta si intre ridicarile succesive de pliculete. Ar fi interesant sa observati ca la acelasi scor obtinut timpul difera, desi conform formulei de mai sus ar trebui sa fie acelasi scor pt acelasi timp ramas. Deci formulele de mai sus sunt nule. Se tine cont de timpul cat mai mic pana se ia un plic si nu se ia in calcul doar o diferenta de secunde ramase din partida. De aceea scorurile maxime nu prea pot fi anticipate printr-un simplu calcul aritmetic, formula fiind mult mai complicata. bafta
la 29/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului