Noricela

pagina de konkurent

Noricela are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

noricela nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de noricela

Eu sunt din Iasi.Am avut 2 carduri,unul pe numele meu si altul pe numele sotului. Nu stiu unde sa verifici pe site la Flanco,dar din ce vad eu acolo e pt cardul de fidelitate si pt a verifica acel card trebuie sa ai cont facut la ei pe site,iar parola e CNP-ul sau CUI pt firme,cerut la inscriere. Si verifici banii de pe acel card de fidelitate. Ce am inteles eu din regulamentul concursului, e ca acest card are o valoare de 50 ron si il poti folosi pt a cumpara ce vrei din magazin si ti se reduce pretul cu 50 ron.
la 30/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna dimineata! Eu am primit vineri cardurile Flanco (alte premii nu am castigat). Alina...ti-am zis eu ca vei schia pe iarba...sau te trimit prin Laponia:) Se pare ca sponsorii nu pot face toate treburile odata...doar pe rand: acum cardurile,la primavara seturile...si tot asa.De ce s-ar grabi?Scopul a fost atins: milioane de accesari ale site-ului.
la 30/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Deci cummparai de la ei intai si apoi ei iti dadeau carduri de reducere in valoare de 100%. In cazul nostru,se emit niste carduri de 50 ron pe numele nostru si cu ele cumparam ce dorim.
la 06/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
ce ziceam...cred ca e alta campanie.Era la un moment dat ceva de genul: iti dam 100% inapoi.Cumparai sa zicem de 1 mil si ei iti dadeau niste carduri de reducere in valoare de : 50%,30% si 20 % din valoarea produsului cumparat.Ulterior,puteai cumpara cu acele carduri produse a caror valoare trebuia sa fie de 5 ori mai mare decat ce ai cumparat prima data,deci de 5 mil. Eu cred ca nu au treaba cardurile noastre cu aceasta campanie.
la 06/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
cyucy....care 20 procente reducere?? Cardurile sunt de 50 ron si cumperi ce vrei de ele: ori de incadrezi in suma,ori completezi cu bani daca produsul e mai scump. Cred ca e alta campanie ce spui tu,direct la Flanco,nu tine de concurs.
la 06/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna dimineata si La multi ani!! Am sunat la Flanco si am intrebat de carduri.Am trimis mail cu amanunte despre concurs si am primit urmatorul raspuns: "Stimata doamna , Organizatorul concursului inca nu a inaintat lista castigatorilor catre noi pentru a putea incepe distribuirea cardurilor de reducere. Imediat ce lista va intra in posesia noastra vom incepe distribuirea cardurilor catre castigatori." Am intrebat apoi cum se va face aceasta distribuire daca nu ni s-a cerut adresa.Sper sa fim anuntati macar pe mail ca s-au trimis datele la Flanco. Alta intrebare a fost daca se pot cumula cardurile la un singur produs. Acum astept raspuns,daca se mai indura sa imi raspunda si la ultimele intrebari:) Cum mai aflu ceva,va anunt. Oricum,organizatorii se misca extrem de greu,indata se face o luna de la terminarea concursului si ei nici macar datele nu le-au transmis. In ritmul asta, setul de iarna il veti purta la anul si castigatoarea excursiei va schia pe iarba:D
la 06/01/2011
urmareste discutia in pagina concursului