Marukiss

pagina de konkurent

Marukiss are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

marukiss nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de marukiss

Ai dreptate aci... sunt mai multe persoane ca el si nu vreau sa incep cu exemple.
la 15/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Masinile de la cancan nu au fost atribuite in urma tragerilor la sorti. "In perioada 20 octombrie .- 5 decembrie vor fi postate pentru votare 5 povesti selectate dupa cum urmeaza: Concursul este deschis pentru votare oricarui vizitator al site-ului www.cancan.ro sau http://www.blueair-web.com/. Un vizitator poate vota o poveste o singura data, dar poate vota mai multe povesti in aceeasi zi. Un vot echivaleaza cu 1 punct. Pentru a putea vota, vizitatorul trebuie sa-si introduca in prealabil numele, prenumele si o adresa de e-mail valida. De pe un IP se poate vota o singura data. Nu este necesara crearea de cont pentru a putea vota. Intervalul de votare zilnic este de 15 de ore(9:00- 24:00), dupa care respectivele materiale intra in arhiva site-ului www.cancan.ro si pot fi doar vizualizate, fara posibilitatea de a fi votate. Un consumator poate castiga maxim un premiu pe toata durata campaniei." De acolo ai si adresele de e-mail.
la 15/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Era un link si in textul de mai sus... dati pe google castigatorii daciilor de la cancan si o sa vedeti despre ce e vrb.
la 15/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Of of... ce rautasioci sunteti. Sunt si oamenii amarati: http://www.cancan.ro/2008-11-10/Alte-11-Loganuri-au-ajuns-la-castigatori.html Aaaa tot prin votare s-au dar acele masini. Acum daca au mai castigat si la Val Duna inca o masina... deh... Lasa-ti voi ca de saptamana viitoare in locul lor o sa apara familia Cazan. Asa ca v-ati lins pe bot de premii de la skifun.
la 15/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului