Luana010

pagina de konkurent

Luana010 are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

www.scoalaverde.webgarden.ro
 
"Am nevoie de multi vizitatori pentru acest site. Asa ca v-as ruga sa-l accesati daca se poate. Multumesc anticipat! :)"
 
 
 
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de luana010

aaa.. gata..nu m-am uitat eu bine :d si blogul acela e cel inscris pentru concurs? Foarte frumos si original.. Succes cu el! :)
la 22/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
pe*
la 22/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
copilulverde, e pagina persoanala de konkurent nu am gasit link-ul siteului.. Mi-as dori sa ti-l vizitez..:)
la 22/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
aaa.. sincer, nu voiam sa renunti..adica..eu m-am implicat..nu voiam sa fac ceva la intamplare :).. Imi pare rau :| E un concurs ca oricare altul..daca nu luam in serios ceva, nu rezolvam nimic..:) si riscam sa pierdem.. Mersi mult..si succes si tie la alte concursuri la care ai mai participat si o sa participi! >:D
la 17/08/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Buna seara! Sper ca nu va deranjez prea tare,insa am si eu o problema. Mai sus,la detalii scrie CLAR ca pentru mai multe detalii sa solicitam adresa concursului.Eu am trimis acum 3 zile mail pentru ca aveam o dura nelamurire si nici pana in ziua de astazi nu am primit raspuns.Si era ceva important ce depindea de site-ul pe care l-am creeat si este inca in constructie.Eu chiar am luat in serios treaba asta cu site-ul,cu mediul inconjurator si chiar lucrez la el,caut informatii si multe altele.Sper sa nu aflu pana la sfarsitul concursului ca de fapt nu este un concurs serios sau este neglijat.Eu am vrut sa particip,am lucrat si lucrez la site si sper sa castig.Va multumesc pentru atentia acordata!
la 13/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului