Goagal

pagina de konkurent

Goagal are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

goagal nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de goagal

Astia pe langa ca si-au pus un nume atat de tampit la site, mai au si preturi cu mult mai mari decat ceea ce gasesti pe alte site-uri. De ex., m-am uitat la un monitor pe care o sa-l comand de la ei si pe un alt site era cu 30 de lei mai ieftin... m-am uitat pe un singur site, si un site la fel de necunoscut... probabil daca as mai cauta as gasi acelasi model cu mult mai ieftin.. Sper fa fie ceva de livrare, daca tot au preturi mai mari.. Pot organiza ei oricate concursuri, daca au preturi ridicate si la un asemenea nume.. Cred ca in special fetele o sa evite acest site (koyos.ro). Cum ar suna ca o fata se ii spuna unui baiat ca si-a cumparat un laptop de la... ei? :))
la 28/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
@Succesuri: ce ne-am fi facut noi daca nu ai fi aparut tu dupa "retregerea" lui Ramona13? :)) parca sunteti surori gemene... sau siameze? :)) vad ca aveti acces la acceasi "baza de date" cu tot poporul roman :)) apropo, si tu muncesti tot 18ore/zi, nu? :)) pe konkurs.ro, bineinteles :D
la 05/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Dr. Poenaru, personaj de film? ttp://www.evz.ro/detalii/stiri/psihoterapia-incrucisata-de-la-tv-o-bate-pe-cea-de-pe-canapea-901139.html (puneti un "h" in fata la "ttp")
la 01/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
... si multi prosti analfabeti i-au sarit gardul, desi poarta era deschisa :))
la 01/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Din cate vad, nu exista niciun chestionar, exista numai un test psihologic... In niciun caz la completarea unui test psihologic nu ar trebui oferite premii pt. cei care scot cel mai bun punctaj. Daca respectivul psiholog ofera un premiu, fie el si fictiv, pt. cel care are cel mai bun scor si fara a urmari altceva, poate sa isi arunce diploma pe care o are. Si un analfabet isi poate da seama ca daca impui o astfel de cerinta, participantii nu o sa-ti raspunda sincer la intrebari... Am citit in regulament ca ar fi vorba de un experiment.. ce fel de expeeriment oare? Sa vada cum mint romanii cand vine vorba de bani? Daca esti atent/a la intrebari, cred ca poti scoate punctaj maxim dintr-o singura incercare In legatura cu premiul... si mie mi se pare cam exagerat... Fiind organizat de o singura pers. si fiind un "sondaj" in cadrul caruia se obtin rezultate care nu reflecta realitatea (minciuni la greu pt. a scoate cel mai bun rezultat)... Stiti vorba "ei se prefac ca ne platesc, noi ne prefacem ca muncim". La fel cred ca se intampla si aici. Noi ne prefacem ca suntem sinceri si ei se prefac ca ne premiaza. Ne mintim unii pe altii si pana la urma cine castiga? Intotdeauna, ei ;) Apropo, la intrebarea: ai mintit vreodata?, ce raspuns ati dat? Nu am mintit niciodata, de sincer ce sunt iti spun sa... iris - sa nu crezi nimic =)) PeSe: Eu am scos 15, care ofera mai putin? :))
la 01/10/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Tocmai mi-am amintit ca am avut un profesor in facultate pe care il chema Adi Florea. Sa nu imi zici ca esti el :)) Era baiat de gasca, putin cam afemeiat, dar era de gasca pana era sa ne scoata din examen pe toti pt ca nu eram imbracati "bisnis" (era vara, cald afara, tricou.. :)) ) :)) Cu el am facut macroeconomia, economia mondiala si cred ca si ceva marketing, dar nu mai imi amintesc care Ce frumos ar fi sa va intalniti amandoi pe o insula pustie si sa va hraniti numai cu sobolani, broaste si "corcodili"! :))
la 30/09/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
konk-ursu', se pare ca au "vorbit" degeaba ceilalti doi conturi in legatura cu "freimu'"... Chiar nu se poate elimina? Oricum, nu da click aproape nimeni pe reclamele din acel frame (eu nu am dat niciodata si nici nu o sa dau daca nu il scoateti :D )
la 30/09/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Nitro - haios ;) :)) orice asemanare cu o alta persoana este... pur intamplatoare? :))
la 29/09/2010
urmareste discutia in pagina concursului