Ofer gratuit...
-
- mgy1512
-
Ofer gratuit 20 invitati de pe lockerz.com.Doar lasati id-ul.
Ce este lockerz?
Este vorba despre proiectul celor de la amazon si facebook, ca sa faca un site de comunitati(gen hi5,myspace,facebook) unde facand puncte poti sa cumperi diverse lucruri(electronice,jocuri,echipamente de sport,etc)fara nici un efort si numai cu cateva puncte.
Siteul este finantat de Liberty Media, cea mai mare companie
de media in SUA!
Inregistrarea pe site se face numai pe baza de invitati asa ca grabitiva.Mesaj postat la 23/10/2009, ora 15:40:28 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- adryanno86
-
adryanno86@yahoo.com
Mesaj postat la 23/10/2009, ora 16:46:48 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- mgy1512
-
gata tiam trimis,,,,verifica emailul..
Mesaj postat la 23/10/2009, ora 19:14:38 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- smihaidragos
-
smihaidragos@yahoo.com iti sunt recunoscator
Mesaj postat la 23/10/2009, ora 22:07:21 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- lucyanD
-
lucyan_boss93@yahoo.com
Multumesc multMesaj postat la 23/10/2009, ora 22:45:57 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- basket004
-
aniros20@yahoo.com
Ms mult de tot :*Mesaj postat la 23/10/2009, ora 22:49:40 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- kyuuten
-
black_yanu88@yahoo.com
Mesaj postat la 24/10/2009, ora 02:24:18 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- mgy1512
-
Finish....am trimis tuturor .....Verificati emailul(inbox sau spam)
Pt alte nelamuriri(cum facdeti pct,etc..)va astept sa vb la ionion600@yahoo.com.
Invitati disponibile:15Mesaj postat la 24/10/2009, ora 08:33:10 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- clau_locca4u
-
clau_locca4u@yahoo.com
Mesaj postat la 31/10/2009, ora 11:26:52 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- 3conturi_suspendate
-
Ieri am votat pe cineva la un concurs organizat pe southpark.ro si din curiozitate m-am uitat pe site si la date de contact am gasit adresa de e-mail ionion600@yahoo.com. Pt. ca mi se parea cam cunoscuta am cautat pe google sa vad cine se afla in spatele acelei adrese... nu am gasit numele real, dar am aflat ca se afla cel care posteaza sub numele de mgy1512. Uitandu-ma peste toate adresele deschise acolo am vazut ca el se cam roaga de toata lumea pe mai multe forumuri sa ii trimita invitatii gratuite pe diferite site-uri... Intrebare: cum isi poate permite cineva care se milogeste pt. o invitatie gratuita sa ofere atatea premii si de o valoare atat de mare? Oare pt ce a fost facut acel site? Am vazut ca se pot cumpara si invitatii printr-un sms cu suprataxa ca sa ajungi in top... Oare o sa fie vreun castigator real acolo? Cred ca decat sa participi la asemenea concursuri, mai bine dormi ca rezolvi mai multe.. Poate ma insel, asa ca il astept pe mgy1512 sa ma contrazica, daca nu primesc niciun raspuns de la el, nu o sa mai accesez acel site pt. ca nu merita sa imi pierd timpul si sa castige numai el
mgy1512, o sa postez acest comentariu pe fiecare topic deschis de tine sa fiu sigur ca nu o sa poti zice ca nu l-ai vazut :D
Mesaj postat la 13/11/2009, ora 09:58:02 raporteaza limbaj nepotrivit
-
- kalasnikov
-
Vad ca nu mai intra mgy1512 pe forum sa imi raspunda la intrebari. Oare de ce? Chiar nu a mai intrat de atunci pe forum sau il deranjeaza ca l-am descoperit? prima varianta cade din start ;) Mai aveti incredere in "concursurile" organizate pe southpark.ro?
Am uitat sa spun, o sa-l postez peste tot sa fiu sigur ca il vede :))Mesaj postat la 18/12/2009, ora 18:58:27 raporteaza limbaj nepotrivit
« Inapoi la Premii la schimb
