Flower

pagina de konkurent

Flower are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

flower nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de flower

Cand am zis mouse m-am referit la ce model de mouse ai, si la pc in sensul ca daca iti haraie putin sau ai un anumit proces activat in momentul respectiv te poate costa. Nu ma cred tare, nu am 15 ani sa ma bat cu pumnu-n piept ca am cel mai mare scor. :)) Nu am facut nimic altceva decat sa va explic si sa imi exprim punctele de vedere, exact cum ati facut si voi. Spune-mi un program cu care se filmeaza jocu, lasa-mi un id si iti voi arata. Ca sa te poti convinge ca nu trisez. Poate asta o sa iti dea si tie mai multa ambitie si o sa reusesti sa ajungi mai sus. :P Bafta si o zi buna.
la 06/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
tie ti-am mai zis o data sa canti la alta masa :))
la 06/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
:) Sa inteleg ca te cheama Traian Basescu sau Barack Obama sau Dmitri Medvedev? Presedintele carei tari esti? Pentru ca eu nu am trisat. Depinde si de caracteristicile pc-ului tau, depinde si de ce mouse ai, depinde si de "indemanarea" ta, daca o pot numi asa. Nu-mi mai justific scoru in fata voastra, scor care oricum este mic, din moment ce nu reusesc sa fiu nici macar in primii zece. Daca eram SINGURA care ar fi facut un astfel de scor exagerat, cotroversat blablabla :)) v-as fi inteles fratilor, dar cum sunt atatia... nu va mai inteleg. O seara buna si sper ca te-am putut ajuta.
la 06/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
nu am intrat pe forumu asta sa ma cert cu unu ca tine. nu am incredere in tragerile la sorti si in celelalte modalitati de castigare a premiilor. fiecare are o preferinta, iar mie imi plac jocurile cu cel mai mare scor. cand o sa faci parte dintre organizatorii concursurilor atunci o sa iti ascult parerea cu mare interes, pana atunci poti sa canti la alta masa. nu trebuie sa iti demonstrez tie ca trisez sau nu. si iti repet, daca tu nu esti capabil de un scor mare, nu inseamna ca nimeni nu e. sunt zeci de persoane, care daca se chinuie putin reusesc sa faca un scor de peste 90-100 de mii. da' ce sa stii tu? o seara buna
la 03/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
nu cred ca esti tu in masura sa imi spui " inca unu care triseaza si se vaita, 100 de mii si putin" . nu m-am adresat catre tine, nu cred ca in postul anterior aparea undeva numele tau. daca tu nu esti in stare sa faci un scor mai mare de 100 nu inseamna k nimeni nu poate. mai bine iti pastrezi cometariile sau daca nu ai nimic inteligent de spus, cel mai bine ar fi sa taci. dupa cum vezi, nu sunt singura care a facut un scor mai mare decat al tau, si decat sa te faci de cacao cu astfel de comentarii mai bine le tii pentru tine sau urmezi recomandarea lui Manu_C.
la 03/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Am observat ca mie nu imi inregistreaza scorul. Am facut 100 de mii si putin, ceea ce inseamna ca pana la momentul actual ar fi trebuit sa fiu pe primul loc. Totusi, jos sub clasament apar ca fiind pe locul 6 cu scorul meu, iar cu toate astea nici macar asa nickul meu nu apare in clasament la locul 6... Am si print scree-uri, clasamentul se reactualizeaza iar eu tot nu apar in primii 10. Vi s-a intamplat si voua?
la 02/11/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
1. daca tu nu poti sa faci un scor mai mare nu inseamna ca toti cei care reusesc triseaza :-j 2. mesajele nu cred ca ti se adresau tie, ci cuiva in masura sa dea o explicatie pentru care nu se inregistreaza scorul, oricare ar fi el ;)
la 06/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
si eu am patit acelasi lucru.. am facut scoruri de peste 13 mii o data kiar si 14 mii, pentru care am si print screenuri ... si nu mi le-a inregistrat. e ciudat totusi cum la sfarsitul zilei , aproape de ora 00 apare cate o persoana cu un scor de 13-14-15 mii si castiga.. probabil sunt doar cateva ipuri lasate sa joace, cum ar fi ale cunoscutilor, iar restul sunt blocate... altfel nu imi explic cum exista totusi un castigator de 3 zile in coace de knd nu se inregistreaza scorurile...
la 06/10/2009
urmareste discutia in pagina concursului