Cristinalex

pagina de konkurent

Cristinalex are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

cristinalex nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de cristinalex

alt site tembel care blocheaza accesul membrilor si citirea articoleleor! site-ul asta chiar este cel mai prost! n-am vazut in toata media online ceva mai penibil! zici c-au plecat parintii de acasa! si inainte era ceva dragut! eclar ca tipii sunt masichisti ca varza e prea putin! da, da ,da stiu ca nu trebuie sa ma astept la vre-un premiu!
la 24/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
in atentia celor vizibil afectati de CRIZA! intelegem ca-i importanta publicitatea pentru voi dar nu cred ca va strica sa fiti mai atenti in primul rand cu cititorii/ membrii siteului vostru! am incercat sa intru si sa ma inscriu pe acest site 24FUN si am crezut ca sparg calculatorul din cauzei reclamelor absolut imbecile care blocheaza siteul / calculatorul! e foame prea mare pentru publicitate/ bani la dvs! pe orice site ai intra "din afara" nu vezi tzigania din mediaonlineul romanesc! cand or intelegii detinatorii ca publicul nu agreaza acest fel de publicitate ca efectiv cand vezi asa o porcarie inchizi siteul respectiv in secunda UNU!NESTE nu voi mai bea in viata mea ca mi-a facut perii albi!
la 24/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
de asta sufera toate concursurile, site-urile, revistele, ziarele de la noi! inca un site, inca un concurs ca sa fie... o porcarie care nu este nici macar finalizata! site-ul asta lady4ever este vai de el! toate concursirile sunt razna! nu intelegi nimic din ele, unde sa scrii, cum sa te inscrii... numai vorbim de premii care nu ajung niciodata la castigatori pentru ca sunt fictivi evident! m-am intrebat mereu daca aceste concursuri sunt "supervizate" , controlate de cineva...
la 02/07/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
fara suparare dar n-am vazut ceva mai prost in toata comunitatea SITE-URILOR! ce si-au batut joc de siteul asta! ce i-au facut?!? am tot incercat sa intru in ultima perioada pe acest site si sa particip si la concursurile lor dar iti este imposibil! este stufos, greoi, abramburit de aglomerat, nu apare optiunea de participare la concursuri, reclamele se proiecteaza una peste cealalta, nu poti citi comentariile celorlalti participanti la concursuri... este lipsit de CREDIBILITATE! Si nu era asa! Cineva si-a batut joc de acest site! Si cek mai grav este ca am incercat sa le scriu lor dar NU EXISTA adresa/ forma de "contact"!
la 25/06/2009
urmareste discutia in pagina concursului