Core

pagina de konkurent

Core are nevoie de votul tau pentru urmatoarele concursuri

core nu a trimis nici o cerere de votare.
Vrei sa castigi concursurile cu votare? Comunitatea Konkurs te voteaza!
te votam!  trimite o cerere

Despre Konkurs

Ce premii prefera


Ce premii a castigat


Ce tipuri de concursuri prefera


Ultimele comentarii postate de core

Ei spun acolo sa studiezi notiuni legate de monitoarele LG led,ai si un quiz de test.Dar in testul real ai intrebari 10-15%,din tematica MAXIM,esti intrebat de tehnici si tehnologii generale foto,video despre care 95% din cei ce vand monitoare nu au habar,au mers mai mult spre partea tehnica si au lasat oferta lor in aer.Credeam ca scopul campaniei e sa se promoveze aceste monitoare.La ce cer s-ar putea sa nu aiba 5 concurenti care sa treaca linia de final.
la 03/08/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Voua vi se incarca site-ul lent?Daca la toata lumea merge aiurea, e jenant pentru Microsoft & MRM Wordwide cu IE8 + silverlight 4 pur si simplu ingheata,e mai degraba reclama la Chrome,Firefox + Flash 10 decat o combinatie IE8 + silverlight
la 11/05/2010
urmareste discutia in pagina concursului
 
Fostul concurs BIC unde trebuia sa joci un fel de Mario la final a fost corect,au descalificat toti concurentii cu frauda ... si pentru ca eu am castigat ultimele premii iti spun reteta punctajului:sector 1 terminat cat mai rapid colectezi tot,sector 2 terminat cat mai rapid colectezi tot si la final de sector pierzi intentionat viata de 2 ori si vei face ultimele 2 sectoare cu o singura viata,sector 3 terminat cat mai rapid colectezi tot,sector 4 terminat cat mai rapid colectezi tot inclusiv zonele superioare.
la 21/04/2009
urmareste discutia in pagina concursului
 
Pct. 5 Regulament Persoanele care participa la acest concurs trebuie sa aiba minimum 18 ani si domiciliu stabil in Bucuresti. _____________________________ evident o tampenie made SMART FM ,oare ei nu stiu ca postul se poate asculta live pe net in Romania??
la 28/11/2008
urmareste discutia in pagina concursului