Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Aprilie 2010
5 x set produse Gerovital H3 Evolution

Concurs Aprilie 2010

Castiga unul dintre cele 5 seturi de produse din noua gama Gerovital H3 Evolution

  • Concursul s-a terminat pe 29 Aprilie, 2010
  • Sursa: Farmec.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

5 x set produse Gerovital H3 Evolution

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe farmec.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Completeaza formularul de pe farmec.ro cu raspunsul la intrebarea concursului. (click aici)
Nota curenta: 2.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (13)
  • mysa la 30 Aprilie, 2010

    Concurs FEBRUARIE
    Enacache Amedeea-Elena din Tulcea

    BURCHECI ANISOARA din DABULENI

    PASCU Cristina din Slanic

    Bianca Elena din Bucuresti

    VLADAN Gabriela Florentina din Bucuresti

    Ion Georgiana din Bucuresti

    Titiriga Ioana din Tarnaveni

    Constantin Lidia din PLOIESTI

    Bele Madalina din Cluj Napoca

    Popescu Paula din Timisoara

  • emmanuela la 30 Aprilie, 2010

    acolo sunt castigatorii concursului din luna februarie

  • andreeac85 la 30 Aprilie, 2010

    Sunt niste neseriosi...am castigat un premiul la revista avantaje online in luna decembrie 2009 si nici pana acum nu l-am primit :( si zilele astea am vb cu ei la telefon si imi tot spun ca mi-au trimis premiul si ca nu stiu dc nu l-am primit si ca verifica ...si tot verifica...tot vb. cu ei si acelasi raspuns..sunt foarte suparata...pe ei...se face jumatate de an de cand nu am primit acest premiu...care trebuia livrat in maxim 2 luni..ASA SCRIE LA REGULAMENT...RUSINE!!!!!!!!!!!!

  • cyucy la 30 Aprilie, 2010

    hmmm
    Website Error
    Not Found

    The website server has not been able to respond to your request.

  • ccrissy la 30 Aprilie, 2010

    Eu azi am sunat la nr asta 0264 432 884 de pe site, din contact. Mi-a facut legatura la marketing, sau ceri tu sa-ti faca acolo legatura. Si eu am castigat la un premiu de la Farmec, pe viva.ro,tot in decembrie 2009 si nci in ziua de azi nu l-am primit. Dupa 2 tel la viva.ro, n-am rezolvat nimic.Imi tot spuneau ca ei le trimit mail, ca cei de la Farmec trimit premiul direct catre castigator etc.Azi am sunat acolo, m-au verificat in lista si mi-a spus doamna ca multe s-au trimis si returnat; ca nu stie care e situatia premiului meu.. Mi-a spus sa-i dau nr meu de telefon, ca nu are in fata lista si dupa ce va verifica ma va suna! F. de treaba, m-a sunat cam la vreo ora si mi-a spus ca premiul meu acum, luna asta(insa nu stia ziua exact) s-a trimis si urmeaza sa-l primesc. Andreea, suna si tu la numarul de mai sus ca premiile de la Farmec le trimit direct cei de la Farmec, nu cei de la revista. Sa fie cu noroc!

  • ccrissy la 30 Aprilie, 2010

    Andreea, o sa primesti si tu premiul Farmec! Eu acum mi-am gasit avizul in cutia postala. A sosit azi, iar din Cluj a fost expediat ieri. Intr-un final a ajuuuuuns. :)

  • andreeac85 la 30 Aprilie, 2010

    stii care este faza cea mai tare...ca am vb. direct cu cei de la farmec nu numai de la revista avantaje si inca de cate ori...dar pana acum fara succes..verifica ...verifica...si de 5 luni tot verifica...sunt neseriosi...ce fel de revista organizeaza un concurs cu un sponsor neserios...se pun intr-o situatie JENANTA si ne pun si pe noi intr-o situatie JENANTA :( ce atatea telefoane parca ar fi fost vb. de un apartament sau mai stiu eu ce...dar sunt doar 3 amarate de creme...si nici pe alea nu sunt in stare sa le expedieze..timp de 5 luni de zile...ma deranjeaza atitutinea lor..poate ca o reclamatie la OPC ii vor ajuta sa gandeasca mai repede...sunt sigura ca nu sunt singura care pateste asa cu acest sponsor

  • ccrissy la 02 Mai, 2010

    Ufff, imi pare sincer rau Andreea! :( Eu culmea, am sunat o singura data direct la Farmec, in 30 apr si-n 29 a fost pus la posta! Dar si mie mi-a zis la fel la inceput ca verifica si ma suna! Cum am spus mai sus: la o ora m-a sunat. Pacat ca fata de tine au fost neseriosi mai ales ca ai vb direct cu ei. Si ai dreptate, ne pun intr-o postura jenanta(sa tot sunam) pt 3 amarate de produse cosmetice. Nu stiu ce sa-ti spun: sa mai suni inca o data tot direct la ei sa-i intrebi dupa ce au verificat cum sta situatia ta? Nu ti-a cerut nr de tel sa te resune? Sau poate acum expediaza tuturor si daca mie mi l-a expediat, ti-l expediaza si tie.

  • andreeac85 la 02 Mai, 2010

    mi-a cerut telefonul...dar de fiecare data am sunat mai mult eu decat sa ma sune ei...neseriosi ca de obicei...probabil ca o sa il primesc intr-un final..dar e jenanat sa suni mereu..cred ca decate ori am vb. cu cei de la revista si cu cei de la farmec acopeream suma cremelor :( asta e...URAT din partea lor

  • ccrissy la 02 Mai, 2010

    Asa e, urat din partea lor! :(

  • karmen76 la 04 Mai, 2010

    Concurs - GEROVITAL H3 EVOLUTION

    Bojica Andreea

    Dascalu Carmen din Targu Jiu

    Enache Cristina din Slobozia

    Fratila Emilia din Targu Jiu

    Dumitrascuta Roxana - Mirela din Buftea

  • ladyinblue la 04 Mai, 2010

    in sfarsit, am mai castigat si eu ceva...
    acum au un concurs cu premii super, produse pt epilat:D

  • mirela24 la 04 Mai, 2010

    Felicitari si mult succes la urmatoarele concursuri

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro