Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Septembrie 2011
80 x kit de supravietuire Discovery, 1 x excursie Exploratist pentru castigator + 4 insotitori

Concurs Septembrie 2011 - Octombrie 2011

Castiga unul din cele 80 de kituri de supravietuire sau o excursie pentru tine + 4 prieteni

  • Concursul s-a terminat pe 10 Octombrie, 2011
  • Sursa: Facebook.com
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

80 x kit de supravietuire Discovery, 1 x excursie Exploratist pentru castigator + 4 insotitori

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe Facebook + devino fan Nescafé Romania (daca nu esti deja).
  2. Acceseaza aplicatia numita "Invinge plictiseala! Intra in aventura!" + parcurge toate cele 4 etape ale concursului + compleaza formularul de concurs.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.4
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (28)
  • mihaelamicu2001 la 16 Octombrie, 2011

    Mama mea a primit joi mail ca a castigat aici premiul cel mare....Vineri am dat tel si i-a cerut o sumedenie de date....apoi alte copii de pe buletine etc...si cica ne contacteaza ei imediat ce primesc datele....doar ca dupa trimiterea datelor pe mail si apoi pe fax....ca doar validarea asta are nu stiu cate etape...dau telefon seara pe la 17 sa imi confirme faptul ca au primit datele sa se finalizeze odata validarea...si imi raspunde tanti ca fax nu a primit si ca a primit mailuri....doar ca duminica primesc mailul inapoi ca nu a fost expediat......In sfarsit....imi miroase a ceva necurat la mijloc...doua cai de trimitere a datelor date de ei...si niciuna nu a mers...iar aia care au spus ca e ok - mi-e clar ca nu este- nu au primit niciun mail...iar perioada de validare nu mai spun ca se finaliza sambata - iar in regulament se spune ca 2 zile lucratoare....iar in mail au zis ca e "legala" pana sambata...Varza totala...voita-nevoita...
    Voi cum v-ati descurcat cu revendicarea celorlalte premii??
    Ma pot gandi ca vor sa fraudeze concursul?....

  • lilicaG la 17 Octombrie, 2011

    Eu am castigat un premiu saptamanal, dar nu au fost probleme. Am sunat la nr. de telefon pe care l-am primit pe mail, am dat datele si asta a fost tot, in trei zile am primit si premiul. Nu mi-au cerut nici un fel de copii dupa nimic, probabil procedura pentru premiul cel mare este diferita.

  • rekaalina la 17 Octombrie, 2011

    nici mama mea nu a avut probleme.la fel ca si lilica am sunat,am dat datele si am primit setul saptamanal.

  • mihaelamicu2001 la 17 Octombrie, 2011

    Multumesc pt raspunsuri.Si felicitari pt premiul primit!
    Momentan inca se balbaie la noi...cica e validat...dar mai au niste probleme...Le-am cerut macar un replay ca premiul este validat...sa vedem daca vine...si oricum ce treaba am eu cu problemele lor?
    Validarea este efectuata in funtie de regulament si datele pe care le ofer...restul nu prea ma intereseaza..

  • lilicaG la 17 Octombrie, 2011

    Multumim, felicitari si voua pt. marea aventura care urmeaza! Inclin sa cred ca totul se va termina cu bine, avand in vedere ca sunt implicate doua firme cel putin serioase (Nescafe si Discovery Chanel). Probabil ca micile "probleme" vor fi rezolvate, mai ales ca am vazut pe FB ceva asigurari in acest sens. Chiar ar fi bine sa revii, cand va fi cazul, sa ne spui cum s-a terminat totul (in bine, sper).

  • mihaelamicu2001 la 17 Octombrie, 2011

    Dupa multa agitatie si fortat lucrurile s-a aranjat totul...Deci mama e castigatoare si ma voi bucura si eu de premiu. Astept aventura...

  • cyucy la 17 Octombrie, 2011

    super premiu!felicitari!

  • mihaelamicu2001 la 27 Octombrie, 2011

    Frauda Frauda!
    Poveste lunga...astia incearca sa ne pacaleasca cu o excursie amarata pe munte....in loc de O AVENTURA DE 21.000RON!!!!
    Si cica transport, echipament la dispozitie...si ne pun sa ne platim si transpotul pana la Busteni!!! Nu imi vine sa cred...O SA VA MAI TIN LA CURENT CU CE SE VA INTAMPLA..

  • Abramburika la 27 Octombrie, 2011

    In primul rand sper ca ai salvat regulamentulcare din cate observ nu mai apare pe pagina de facebook.

    In al doilea rand conteaza cine te-a contactat. Daca aceasta promotie a fost organizata prin intermediul unei companii de publicitate, deci nu direct de catre cei de la Nescafe, atunci trebuie neaparat sa suni la cei de la Nestle si sa iei legatura cu departamentul dw marketing, sa le spui care e problema etc, ca poate nu stiu in ce fel le este calcat brandul in picioare.

    Daca, totusi, chiar cei de la Nescafe/Nestle fac aceste lucruri, atunci incearca sa ajungi direct la seful departamentului de marketing, si bineinteles fa o plangere la ANPC.

    Asadar : cine te-a contactat?

  • mihaelamicu2001 la 28 Octombrie, 2011

    Initial m-au contactat cei de la Nestle pt validare...Apoi au spus ca vor trimite datele la EXPLORATIST ca ei organizeaza excursia..M-a contactat apoi un domn care a spus ca noi cu el vom merge si ne pregateste ceva surpriza...etc..din vorba in vorba cica mergem pe munte pe la cabane 4 zile...si sa ne aducem noi echipament de munte...si ca ne intalnim la Breaza..pe banii nostri drumul pana acolo...Iar eu l-am intrebat cum sa fie transportul pe banii nostri...si cum poate fi excursia asta amarata cu cazare la cabate 21.000ron?...La care el a spus ca nu este de o suma atat de mare..Ca nu stiu ca e asa scumpa...Am dat tel la Exploratist (mai dadusem tel acolo..si acum cateva zile)..a raspuns din nou secretara care spune ca ei nici nu stiu castigatorii..ca nu ii au inca...Am rugat-o sa vorbesc si eu cu seful...dar el niciodata nu este acolo pt discutia aceasta....si nici mobil nu are :)...Si atunci ma intreb cine incearca totusi sa ia banii excursiei noastre? Ori cine face excursia promisa in locul nostru? Le-am scris pe FB celor de la Nescafe si mi-au spus ca ma contacteaza...ca de fapt excursia e in sarcina Discovery...Am scris apoi si la FB Discovery...si si ei au spus ca ma contacteaza si ca valoare tr sa fie 21.000ron...Dar din ce vad eu..pana acum nu m-a contactat nimeni..Si imi par ca arunca pisica moarta de la unul la altul...Si spun mereu "Organizatorul" va va contacta..parca organizatorul ar fi o fantoma...Nu uitati ca cei de la Nestle mi-au tergiversat validare...mari probleme au mai fost- si doar probleme de primire a datelor...dupa primirea datelor nu voiau sa spuna ca sunt validata...tot spunea ca validarea este in curs....dar ei aveau toate datele solicitate de 3 zile...

  • mihaelamicu2001 la 28 Octombrie, 2011

    Si mai e o treaba de la Nestel foarte interesanta...La regulament in partea de jos au descarca regulamentul...SI acolo se descarca un pdf foarte frumos cu regulamentul in original....si surpriza: lipseste pagina nr 2 cu valoarea premiului....Adica lipsesc am 3 articole din Regulament...Intamplare intamplatoare...

  • Abramburika la 28 Octombrie, 2011

    Dar aveai deja salvat regulamentul? Adica ai dovada intacta?

    Adresa de email ptr validare era cu "nestle"? Poate,totusi,te-au sunat de la vreo agentie colaboaratoare si au spus ca sunt din partea Nestle.

    Ce scrie in regulament, cine sunt organizatorii? Daca Nestle apare clar in regulament in postura de organizator,atunci nu au cum sa paseze pisica exclusiv in curtea Discovery.

    Sa nu te lasi,ptr ca dreptatea este de partea ta

  • mihaelamicu2001 la 28 Octombrie, 2011

    Mailul de validare a venit de la Nestle
    Organizatorii sunt Nestle si Discovery
    Am regulamentul lor de pe site...Mai exista si copia dupa original -cel legalizat la notar...Ei...de pe acela lipste pagina cu suma...Era cel cu stampilele...etc nu cel care il fac ei de prezentarea concursului..

  • Abramburika la 28 Octombrie, 2011

    Si inca ceva : lasa facebook-ul. Suna direct la Nestle. Cere la departamentul marketing. Iar celor cu care vorbesti cere-le in clar numele si functia pe care o au, sa le notezi, ca sa stii cine/ce ti-a raspuns. Daca atunci cand suni la Nestle iti raspunde centralista/secretara, nu ii da ei amanunte despre subiectul pe care vrei sa il discuti. II spui doar ca suni in legatura cu o campanie promotionala organizata de compania lor si ai nevoie de niste detalii.

  • mihaelamicu2001 la 28 Octombrie, 2011

    Vom incerca tot ceea ce putem prin telefon...
    Multumesc de ajutor Abramburika...si pentru sustinere

  • Abramburika la 28 Octombrie, 2011

    Ma bucur ca ai regulamentul intact. Aceea este dovada. In plus,acestei campanii i s-a facut o promovare agresiva in mediul online, articole promotionale de prezentare aparand pe foarte multe site-uri cu trafic relevant, adica nu este o campanie obscura.

    Uite aici am gasit un articol de prezentare in care apare numele persoanei care se ocupa in cadrul Nestle de aceasta campanie. Cu ea sa incerci sa vorbesti,ptr ca din articol se intelege foarte clar ca ea este cea care a condus organizarea acestei campanii. ttp://lifestyle.ele.ro/Timpul-liber/Divertisment/NESCAFE-3in1-si-Discovery-Channel-te-invita-in-aventura-cunoasterii_--a12621.html (mai pune un "h" in fata)

    Parerea mea este ca degeaba te stresezi cu cei de la Exploralist. Tu cu Nestle trebuie sa iti lamuresti situatia, pentru ca ei sunt organizatorii. Exploralist este doar furnizorul premiului.

  • mihaelamicu2001 la 28 Octombrie, 2011

    Pai Nestle nu l-a publicat intact...nu au dat exact pagina cu valoarea concursului
    Pagina nr 2 din original lipseste...INTAMPLATOR

  • Abramburika la 28 Octombrie, 2011

    Am gasit si eu regulamentul. Vad ca au avut drept partener in organizare pe cei de la Syscom Digital. Numarul de telefon din regulament nu este de la Nestle, este de la partenerul organizator , adica de la Syscom.

    Se vede foarte clar in reg care este valoarea premiului si in ce consta. Practic ai dovada foarte clara, nu ai cum sa nu obtii premiul care ti se cuvine.
    In plus, daca vor incerca sa iti spuna ca acela era doar reg initial care ulterior s-a modificat, trebuie sa stii ca nu se poate face acest lucru din senin, ca orice modificare a unui regulament oficial se face numai prin intermediul unei anexe supervizate notarial si ca ei sunt obligati sa o faca publica inainte de intrarea ei in vigoare.

  • Abramburika la 28 Octombrie, 2011

    Important este ca regulamentul pe baza caruia ai participat tu, regulament pe care banuiesc ca il putea gasi oricine in locatia online oficiala a campaniei atunci cand aceasta era in desfasurare, arata foarte clar care este premiul.

  • mihaelamicu2001 la 28 Octombrie, 2011

    Syscom Digital doar prelucreaza datele...organizatori sunt cei doi..asa scrie in Regulament parca

  • Abramburika la 28 Octombrie, 2011

    Regulamentele concursurilor nu apar in general in facsimil, cu stampile si semnaturi, ci ca fisiere banale in care este redat continutul textului. Cei de la Nestle au de multe ori facsimile, dar asta nu te afecteaza in niciun fel pe tine. Ai vazut ca acolo pe pagina de facebook cineva cere regulamentul si la adresa oferita ca raspuns se gaseste acest regulament. El este dovada,nu iti trebuie alt regulament in forma de facsimil, etc. Faptul ca ei au scos din varianta facsimil acele paragrafe este strict problema lor. Tu salveaza-ti regulamentul si ca fisier si in varianta tiparita, si cu el in mana iti vei gasi dreptatea. Mi se pare imposibil ca o firma de talia Nestle sa nu isi respecte regulamentele. Probabil au neintelegeri cu cei de la Discovery, dar asta nu e problema ta. Tu iti urmaresti interesul ; sa iti primesti premiul castigat corect, exact in parametrii prezentati in regulament.

    Suna la Nestle si cere cu persoana din articolul al carui link ti l-am trimis. Din denumirea functiei rezulta ca este managerul sectiunii "beverages"/bauturi din cadrul brandului Nescafe si ca ea a condus echipa care a organizat campania. Degeaba vorbesti cu tot felul de intermediari care nu au putere de decizie. Am gasit pe net acest numar ca fiind al centralei Nestle 021 204 4000. Este un numar care a aparut intr-o gramada de regulamente ale diferitelor concursuri organizate de Nestle (maggi,joe, nescafe, etc)

  • Abramburika la 28 Octombrie, 2011

    Din ce observ eu Syscom apare ca fiind unul dintre organizatori,vezi ca scrie "organizatorii sunt....si Syscom apare ca fiind ultimul organizator.
    Da, Syscom sunt cei care se ocupa de partea logistica a organizarii campaniei.
    Dar ei nu sunt deloc relevanti pentru tine. Eu am vorbit despre Syscom numai in ideea ca tu sa stii ca era posibil ca cei de la Nestle sa nici nu stie ca existe o problema in ideea in care comunicarea s-ar fi facut exclusiv cu intermediarul "tehnic", adica Syscom.
    De aceea e bine sa suni direct la Nestle. Iti doresc succes, sper sa rezolvi.

  • mihaelamicu2001 la 28 Octombrie, 2011

    Maine am stabilit o intalnire cu cei de la Discovery...pare din nou sa se rezolve problema favorabil....dar eu pana nu mergem in excursie parca nici nu mai stiu daca sa cred...Nu trebuiau cei de la Exploratist sa incerce sa ne pacaleasca...si cei de la Discovery trebuiau sa aiba grija de concursul lor...ei spun ca nu s-au implicat pana acum si ca acum se vor implica...si ca nu era normal ca excursia sa fie cea pe care ne pregatisera ei sa o facem...cu transportul pe banii nostri...si etc..Deci au recunoscut ca trebuie sa fie altceva...Acum sa vedem "altceva-ul"

  • Abramburika la 28 Octombrie, 2011

    Perfect.
    In mod normal ar trebui sa iti dea sa semnezi procesul verbal de validare. Inainte de a-l semna, sa citesti cu foarte mare atentie TOT ceea ce scrie in el, paragraf cu paragraf. Acolo trebuie sa fie descris premiul in detaliu. Sa ai la tine un print al regulamentului si sa faci comparatie intre ceea ce scrie in procesul verbal si ceea ce scrie in regulament. Daca ti se pare ca ceva nu este cf rgulamentului sa le spui, nu te jena.
    Si sa nu lasi in suspans felul in care te-au tratat cei de la Exploralist. Trebuie sa ii intrebi in detaliu pe cei de la Discovery cum este cu putinta sa se incerce sa fii inselata. Sunt drepturile tale, apara-le.Cu diplomatie si eleganta, dar apara-le.
    Bafta!

  • mihaelamicu2001 la 28 Octombrie, 2011

    Multumesc pt sugestii si atentionari...Maine vom vedea. Voi lua si regulamentul la noi.

  • Abramburika la 03 Noiembrie, 2011

    Ai rezolvat?

  • Abramburika la 11 Noiembrie, 2011

    Raspunsul nu mai este necesar. ... ...

  • mihaelamicu2001 la 11 Noiembrie, 2011

    Ba va raspund acum.
    Ramasesem ca ma voi intalni cu Organizatorii...- ca erau 3.
    Ne-am vazut sambata si am refacut tot programul. Programul lor initial era sa mergem singuri pana la Breaza. De acolo sa pornim pe munte sa locuim la o stana..si apoi la o cabana..Si sa ne facem singuri mancare etc...Bineinteles ca am schimbat tot programul si am facut ceea ce trebuia facut de la inceput: ne-au luat cu masina de acasa. Ne-au mai completat din echipamentul necesar, am stat la un hotel civilizat...si am facut ceea ce ne doream atat de mult- dar am promis ca nu voi dezvalui date despre program...insa pot spune pe scurt: SPORT EXTREM si SUPRAVIETUIRE...A fost nemaipomenit de frumos...Din ce am inteles e posibil sa se mai organizeze un astfel de concurs....Si am primit si scuze de la ei....
    ...Acum eu va multumesc voua de sustinere si va urez Bafta la urmatorul Concurs...si la altele!...si atentie sa primiti ce ati castigat!!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro