Acest concurs a fost publicat pe data de 12 Iulie 2011
4 x PACHET WAKAME – CURA INCEPATOARE

Concurs Iulie 2011

Castiga unul din cele 4 PACHETE WAKAME – CURA INCEPATOARE

  • Concursul s-a terminat pe 31 Iulie, 2011
  • Sursa: Eva.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

4 x PACHET WAKAME – CURA INCEPATOARE

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de pe eva.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Raspunde la intrebarea din pagina concursului pe eva.ro: "Cate kilograme slabesti pe zi daca urmezi cura WAKAME?".
Nota curenta: 2.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (13)
  • MYADYA la 01 August, 2011

    31.07.2011 - Ana-Maria Gheorghinca din Botosani Un pachet WAKAME-CURA INCEPATOARE
    31.07.2011 - Viorica Rus din Jibou Un pachet WAKAME-CURA INCEPATOARE
    31.07.2011 - Irina Ungureanu din Pascani, str crisan 13, bl m1, ap 6 Un pachet WAKAME-CURA INCEPATOARE
    31.07.2011 - Ramona Ciucan din Budeasa Un pachet WAKAME-CURA INCEPATOARE

  • cramona la 08 August, 2011

    ma numesc ciucan ramona din budeasa si nu am primit pina acum vreun mail de confirmare ca am cistigat ,am vazut aici ,cind primesc premiul

  • lilicaG la 09 August, 2011

    Pe acest site regulamentul specifica faptul ca tu esti cea care trebuie sa le trimiti lor e-mail pentru a-ti revendica premiul:

    "4. Numele castigatoarelor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa trimiti un mail la concurs@eva.ro care sa contina date tale personale, o copie dupa cartea de identitate si un nr. de telefon....
    8. Daca in termen de 10 zile lucratoare de la data afisarii pe site, castigatorele nu-si revendica premiul, acesta va fi anulat"

    ...asa ca eu zic sa te grabesti :)

  • cramona la 21 August, 2011

    foarte frumos nu erea mai bine pritru mail sa va dau adresa cum fac toate cocursuriile caresi respecta participatii ,fiinca nu am cele ecesare trimiterii unei copii dupa buletin

  • Andrealegrand la 21 August, 2011

    In loc sa te bucuri ca ai castigat mai faci si figuri :))) Fotografiaza-ti cartea de identitate si trimite poza prin e-mail.E pacat sa pierzi premiul.

  • Andrealegrand la 21 August, 2011

    De fapt ai pierdut deja premiul.Vad ca s-a terminat in 31 iulie.Ce noroc au altii si ii dau cu piciorul.Eu nu am castigat niciodata pe Eva.

  • Abramburika la 21 August, 2011

    Cred ca te hazardezi judecand pe cineva astfel. Poate persoana respectiva chiar nu are posibilitatea sa faca sau sa trimita acea copie. Poate nu are camera foto digitala si nici macar un telefon dotat cu asa ceva. Sau poate pur si simplu i se par foarte complicate anumite proceduri pentru ca nu le-a folosit niciodata. Nu uita ca banalitatile in sistemul nostru de valori pot fi chestii foarte complicate in ale altora. Doar citind textele postate de persoana respectiva s-ar fi putut deduce simplu faptul ca nu prea pare a face parte din generatia "mess" sau "face". Exista oameni si oameni. Daca cineva are o problema a carei rezolvare noua ni se pare la fel de simpla precum aerul pe care il respiram asta nu inseamna ca pentru toti este la fel. Acei "altii" asa cum ii numesti tu oarecum cu lipsa de respect au cu siguranta anumite calitati care poate noua ne lipsesc. Ceea ce nu inseamna ca putem fi bagati la randul nostru intr-o batjocoritoare categorie gen "altii". Tocmai pentru ca nimeni nu este perfect.

  • Naked la 21 August, 2011

    Poate intra la toata lumea in cap. Cititi regulamentul inainte de participare!

  • cyucy la 21 August, 2011

    :))
    @naked,te-ai suparat rau in ultimul timp pe cei ce nu citesc regulamentele :))

  • Naked la 21 August, 2011

    de plictiseala, nu prea mai particip pe la concursuri, si cand vad aici doar formulari de genul: cine a castigat, unde se afiseaza, cand se afiseaza, schimb premiu ca n-am ce face cu el, cum sa contactez organizatorii, unde sa intru sa vad regulamentul, etc...ma cam oftic si eu. Nu mai e ca-n vremurile vechi si bune.

  • Andrealegrand la 21 August, 2011

    Nu mai poate omul sa-si spuna parerea ca gata isi bate joc.Nu inteleg cum mi-am batut joc,nu am folosit cuvinte obscene si nici nu mi-am batut joc de persoana respectiva.Ii dau dreptate lui Naked.Nici nu o sa mai postez pe aici pt ca imediat apar persoane care judeca,interpreteaza,iau la misto etc.Eu chiar nu prea am postat comentarii chiar de teama de a nu fi luata la misto cum am vazut ca au fost luati altii.Eu consider ca toti avem dreptul sa ne dam cu parerea.Cum ai fi vrut sa scriu daca nu "altii"???

  • Abramburika la 21 August, 2011

    Din pacate nu ai inteles mesajul meu. De fapt l-ai interpretat exact pe dos. Ideea era tocmai de a nu judeca si a nu iti bate joc de om pe criterii arbritrare, deci nu puteam sa imi bat joc si sa judec tocmai in timp ce combateam acest lucru, nu crezi?
    Imi pare rau daca ceea ce am scris te-a deranjat si imi cer scuze.

  • cyucy la 21 August, 2011

    ai dreptate,nu mai este ca inainte :(

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro