Acest concurs a fost publicat pe data de 19 Septembrie 2008
15 x pachet biscuiti  "The French Dietetic Secret by Gerble"

Concurs Septembrie 2008

Castiga unul din cele 15 pachete de biscuiti "The French Dietetic Secret by Gerble"

  • Concursul s-a terminat pe 30 Septembrie, 2008
  • Sursa: Babyonline.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

15 x pachet biscuiti  "The French Dietetic Secret by Gerble"

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de pe babyonline.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Completeaza formularul din pagina concursului pe BabyOnline.ro cu raspunsul la intrebarea "Ai tinut vreodata dieta?" (click aici)

 
Nota curenta: 2.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (2)
  • cata_bardocz la 21 Septembrie, 2008

    Vreau sa va marturisesc ca desi am o varsta destul de frageda,20 de ani,incerc si lupt impotriva acestui viciu:pierderea in greutate.Nu este un lucru rau sa ai o dieta echilibrata,insa in momentul in care vezi pe strada doamne si domnisoare cu o silueta de invidiat,te ambitionezi sa slabesti.Insa nu mai ai rabdare pt a cere sfatul medicului nutritionist si recurgi la propria ta dieta,iar pt ca rezultatele sa fie evidente in timp foarte scurt recurgi la o dieta nesanatoasa,o dieta "fulger" sa spun asa...de pe urma careia pot aparea diferite probleme de sanatate si cel mai important poti pune dublu kg-lor pierdute la terminarea dietei.Ideea concursului mi se pare o idee excelenta...sa dea D-zeu ca acesta sa fie un pas inainte in educarea noastra,sa constientizam ca nu trebuie sa ne infometam,ci doar sa mancam anumite alimente care nu contin multe calorii.va multumesc,catalina b.

  • konkurs la 21 Septembrie, 2008

    Catalina, ai foarte mare dreptate. Curele de slabire cu reteta proprie sunt principalele cauze pentru alimentatia nesanatoasa a unora dintre noi! Felicitari pentru ca incerci sa slabesti sanatos si bafta la concurs!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro