Acest concurs a fost publicat pe data de 29 Iulie 2013
1 x 5813 Lightning McQueen + o sedinta foto pt copii cu un fotograf profesionist, 2 x 5813 Lightning McQueen, 7 x cartica de colorat LEGO® DUPLO®

Concurs Iulie 2013 - August 2013

Castiga unul din cele 10 premii constand in jucarii si carti de colorat

  • Concursul s-a terminat pe 25 August, 2013
  • Tip concurs: tragere la sorti, votare, jurizare
Ce castigi?

1 x 5813 Lightning McQueen + o sedinta foto pt copii cu un fotograf profesionist, 2 x 5813 Lightning McQueen, 7 x cartica de colorat LEGO® DUPLO®

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe desprecopii.com. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Trimite maxim 5 fotografii cu copilasul tau* cand se joaca in vacanta incarcandu-le pe pagina de concurs desprecopii.com sau daca nu vrei sa-ti faci cont pe site trimite-le pe adresa de email pozedc@gmail.com impreuna cu numele dvs. si subiectul Pentru concurs LEGO DUPLO.
  3. Strange cat mai multe voturi.

 

*Copilasul trebuie sa aiba maxim 5 anisori! Pozele trebuie sa fie cu copii jucandu-se in nisip, in iarba, cu papusi, masini, sotron si nu numai! Jocurile sunt nelimitate si fara jucarii!

Daca esti membru Desrecopii ai sanse duble de castig, iar daca esti membru in Clubul Lego Duplo (te inscri aici), ai sanse triple de castig!

Nota curenta: 2.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro