Acest concurs a fost publicat pe data de 25 Iunie 2016
8 x excursie pentru 4 persoane in Scoția,  130 x tricou, 400 x shot Ballantine’s Brasil, 300 x accesoriu pentru par, 400 x Carafa din sticla personalizata, 2000 x set de 4 suporți carton pentru pahar (coastere) Ballantine’s Brasil

Concurs Pernod Ricard Romania Iunie 2016 - August 2016

Castiga una din cele 8 excursii pentru cate 4 persoane in Scoția sau alte sute de premii instant

  • Concursul s-a terminat pe 31 August, 2016
  • Tip concurs: tragere la sorti, jurizare, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

8 x excursie pentru 4 persoane in Scoția, 130 x tricou, 400 x shot Ballantine’s Brasil, 300 x accesoriu pentru par, 400 x Carafa din sticla personalizata, 2000 x set de 4 suporți carton pentru pahar (coastere) Ballantine’s Brasil

Ce trebuie sa faci?

Achizitioneaza minim 1 sticla de Ballantine’s Brasil 0.7 L din magazinele Carrefour/ Cora/ Auchan/ Mega Image din Bucuresti si/sau Constanta si prezinta-te la promoterul Ballantine’s Brasil de la standul de premiere de dupa casele de marcat pentru acastiga un premiu  instant si a intra in tragerea la sorti pentru excursia in Scotia.

SAU

  1. Achizitioneaza minim 1 sticla de Ballantine’s Brasil 0.7 L din locatiile tip horeca (pub-uri, baruri, cluburi, terase) din București/ Cluj/Timișoara/ Mamaia/ Iași si/sau Costinești si razuieste cardul primit de la chelner pentru avedea ce premiu ai castigat.
  2. Intra in contul tau pe brasilshake.ro (click aici daca nu ai cont) sau conecteza-te cu contul tau de Facebook si inscrie codul unic de pe cardul razuibil pentru a intra in tragerea la sorti pentru excursia in Scotia.
  3. Invita-ti prietenii de pe Facebook sa participe la concurs pentru mai multe sanse in tragerea la sorti.
  4. Pentru un „party kit Brasil Shake”: Filmeaza un video împreuna cu gașca de prieteni în care interpretati dansul Brasil Shake si incarca-l pe brasilshake.ro + da-i share pe wallul tau de Facebook.
  5. Pentru 10 șanse de câștig: Filmeaza un video împreuna cu gașca de prieteni în care țineti un toast în cinstea eventualei plecari în Scoția la distileria Ballantine’s, folosind cuvintele: „lime, Ballantine’s Brasil, vara, kilt”-uri si incarca-l pe brasilshake.ro + da-i share pe wallul tau de Facebook.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro