Acest concurs a fost publicat pe data de 04 Martie 2013
1 x un weekend la Florenta, 58 x aparat foto Nikon & Sony, 522 x set de 4 CD-uri cu muzica, 19500 x cutie cu 4 specialitati raffaello

Concurs Februarie 2013 - Martie 2013

Castiga un weekend la Florenta, 58 aparate foto, 522 seturi cu muzica sau 19500 cutii cu raffaello

  • Concursul s-a terminat pe 15 Martie, 2013
  • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

1 x un weekend la Florenta, 58 x aparat foto Nikon & Sony, 522 x set de 4 CD-uri cu muzica, 19500 x cutie cu 4 specialitati raffaello

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza in perioada campaniei cel putin un produs participant + prezinta-te în intervalul orar precizat în regulament, din fiecare locatie, la standul Raffaello special amenajat dupa linia caselor de marcat + arata-le promoterilor Raffaello bonul fiscal ce atesta achizitionarea unui produs participant pentru a primi cardul tau razuibil.
  2. Identifica codul unic promotional de pe produsul cumparat si înscrie codul unic promotional accesând website-ul www.raffaellopromo.ro pâna la data de 15.03.2013 din aplicatia disponibila pe website-ul www.raffaellopromo.ro + formularul de concurs cu datele tale de contact.

 

Campania este organizata si se desfasoara pe teritoriul României, în toate hypermarketurile Carrefour, Real si Cora.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 4.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (5)
  • karcsika1958 la 09 Martie, 2013

    LA DATA DE 07/03/2013 AM DEPLASAT LOC BRASOV LA CARREFOUR UNDE NIMEN NU A STIUT NIMIC.. DACA ESTE UN CONCURS SA FIE CORECT. CINE PLATESTE INAPOI PAGUBA. NUMAI PENTRU CONCURS CU NUMARUL PRIMIT LA TELEFON AM DEPLASAT DE LA GHEORGHENI 160KM DE ALELUIA... DE CE SUNT OAMENI .....FENTAT.

  • rattheo la 10 Martie, 2013

    invata naibii romana si apoi comenteaza!

  • adhrian la 10 Martie, 2013

    El e fentat de toata lumea, romanii il pacalesc si-l pagubesc, toate concursurile sunt aranjate, toata lumea e impotriva ungurilor si toata lumea are ceva cu el... Lasati-l in lumea lui ca oricum nu-ntelege nimic si nu se intelege nimeni cu el!

  • karcsika1958 la 10 Martie, 2013

    DACA CINEVA NU STIE EZACT CE SI CUM ESTE ESTE BUN DACA NU AMESTECA..FIECARE OM EL STIE CE ARE SI CE ESTE DE VORBIT ESTE USOR DAR TREBUIE STIUT CONTINUTUL CORECT, EU CER CA CINE NU ARE LEGATURA CU ACEST CAZ SI HABAR NARE SA NU BAGE. ESTE MAI BINE SA AIBA GRAIA DE EL. REFERITOR CU UNGURI MULT TREBUIE MAI INVATAT DE LA NOI... ASTEA TREBUIE RECUNASCUT.

  • adhrian la 10 Martie, 2013

    Sincer, nu stiu ce as putea invata eu de la tine.......... ???
    Sa fiu paranoic, sa fiu rautacios ca nu castig eu si castiga altii, sa incep sa ma supar cum faci tu si sa strig peste tot ca toate concursurile sunt in neregula, ca sunt aranjate? Sa incep sa jignesc alti oameni, alte popoare? Nu, mersi, daca asta e de invatat, atunci nu am ce invata de la tine sau de la altii ca tine si nu ma refer aici, la maghiari, ca n-am nimic cu ei si nici nu generalizez ca tine. Stii, noi oamenii suntem diferiti, nu suntem toti la fel, nu gandim la fel.
    Ce face nationalismul asta din oameni! Tu esti un exemplu bun de dat :)
    Si apoi omule, daca nu-ti plac romanii si nu-ti place tara noastra, ce cauti tu aici???????

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro