Acest concurs a fost publicat pe data de 30 Ianuarie 2013
2 x un week-end in Delta Dunarii, la Hotel Wels 4*

Concurs Ianuarie 2013 - Februarie 2013

Castiga un week-end in Delta Dunarii, la Hotel Wels 4*

  • Concursul s-a terminat pe 24 Februarie, 2013
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

2 x un week-end in Delta Dunarii, la Hotel Wels 4*

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol pe una dintre temele: vacante, calatorii, Delta Dunarii, Hotel Wels in stilul tau caracteristic si in care sa iti sfatuiesti cititorii si mai ales cititoarele sa aleaga vacantele propuse de catre Agentia Voyagers Club. Include in articolul tau un link catre pagina concursului (http://infovacante.com/2013/01/24/castiga-un-week-end-in-delta-dunarii-la-hotel-wels-4/) si alte 3 catre:
  • link spre adresa “http://voyagers-club.com“ cu unul dintre titlurile: oferte vacante Maldive, oferte vacante Mauritius, oferte vacante Seychelles, oferte vacante exotice, oferte luna de miere, oferte nunti in strainatate, oferte vacante last minute;
  • link spre adresa “http://infovacante.com” cu unul dintre titlurile : blog de vacante, oferte vacante, ponturi de vacanta, oferte vacante predeal, concursuri bloggeri;
  • link spre adresa “http://www.sindbadhotel.com” cu unul dintre titlurile: hoteluri delta dunarii, hotel wels, vacanta in Delta Dunarii, cazare in Delta Dunarii.
  1. Dupa ce scrii articolul cu care participi la concurs, trimite link-ul la mail: zenichalet@yahoo.fr.
Nota curenta: 3.1
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro