Acest concurs a fost publicat pe data de 29 Decembrie 2010
1 x voucher de 350 Ron; 1 x voucher de 250 Ron

Concurs Decembrie 2010 - Ianuarie 2011

Castiga un voucher pentru parfumuri de la BmB Collection

Ce castigi?

1 x voucher de 350 Ron; 1 x voucher de 250 Ron

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie pe blogul tau un articol pe una din temele urmatoare: cum recunosc un parfum original, parfumuri originale vs parfumuri contrafacute, despre parfumuri originale, parfumuri originale pentru femei, parfumuri originale pentru barbati.
  2. Include in articolul tau una din frazele: Campanie pentru “Parfumuri Originale” de BmB Collection, “Fii pentru parfumuri originale” – campanie de BmB Collection, BmB Collection – Campanie pentru “Parfumuri Originale”.
  3. Trimite un mail pe concurs@bmbcollection.ro cu link-ul articolului, numele tau complet si adresa de email pe care vrei sa fii contactat (Subiect: Concursul pentru bloggeri).
  4. Acumuleaza cat mai multe voturi* la articolul tau, odata postat pe bmbcollection.ro.

 

*Voturile se calculeaza astfel: (numar Facebook "Like"/100 + numar de comentarii la articol de pe site-ul concurs.bmbcollection.ro) + numar de comentarii la articol de pe blog-ul tau.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro