Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Aprilie 2013
1 x voucher pentru cumparaturi in valoare de 1000 lei

Concurs Aprilie 2013 - Mai 2013

Castiga un voucher pentru cumparaturi in valoare de 1000 lei

  • Concursul s-a terminat pe 06 Mai, 2013
  • Sursa: Blogawards.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x voucher pentru cumparaturi in valoare de 1000 lei

Ce trebuie sa faci?
  1. Scrie un articol pe blog de minim 300 cuvinte in care sa prezinti, in stilul tau caracteristic, unul sau mai multe dintre urmatoarele trei ceasuri de lux: Armand Nicolet M02 Moon Date Lady Steel White, Maurice Lacroix Calendrier Retro Steel1 si Paul Picot Technograph Wild White Black Diamonds. Include in articolul tau un link de pe pagina de concurs blogawards.ro: Primul link trebuie sa conduca spre adresa “http://www.topceas.ro/” si sa aiba unul din urmatoarele patru titluri, la alegere: “Ceas de mana”, “ceasuri”, “ceasuri de lux”, ”ceasuri elvetiene”; Al doilea link (al treilea link si al patrulea link sunt optionale si trebuie sa le postezi doar daca prezinti mai mult de un produs intr-un singur articol) trebuie sa conduca spre ceasul despre care ai ales sa scrii. Daca scrii un articol despre doua ceasuri, posteaza in articolul tau linkuri spre adresele ambelor modele alese de tine de pe TopCeas.ro. Daca scrii un articol despre cele trei ceasuri, posteaza in articolul tau linkuri catre adresele celor trei produse.
  2. In articolul sau in articolele tale posteaza imaginile produsului sau produselor despre care scrii. Imaginile pot fi preluate din aceste linkuri: Armand Nicolet M02 Moon Date Lady Steel White, Maurice Lacroix Calendrier Retro Steel1 si Paul Picot Technograph Wild White Black Diamonds
  3. Posteaza link-ul sub forma unui comentariu in pagina concursului de pe blogawards.ro completand formularul de concurs.
     
Nota curenta: 3.5
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro