Acest concurs a fost publicat pe data de 01 August 2011
4 x voucher de 150 Euro la Miko Beauty Center

Concurs Iulie 2011 - August 2011

Castiga un voucher de 150 Euro la Miko Beauty Center

  • Concursul s-a terminat pe 05 August, 2011
  • Sursa: Kudika.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

4 x voucher de 150 Euro la Miko Beauty Center

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe kudika.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa un comentariu pe forumul Kudika.ro cu raspunsul la intrebarea "Ce inseamna pentru Baneasa Shoppping City: frumusete, sanatate, nutritie si sport in aceasta vara?" (click aici)
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (27)
  • TrazZ la 05 August, 2011

    Am castigat eu unul dintre ele. Am primit azi e-mail de confirmare. il vrea careva? Il dau la schimb cu un router wireless mai bun sau o camera foto digitala. sau la 75 E...

  • kalasnikov1 la 06 August, 2011

    @TrazZ: vai ce dezamagire pe tine, de parca mai erau inca 500.000 de alte tipuri de premii si tu char pe cel pe care nu ti l-ai dorit l-ai castigat. de ce ai mai participat la concurs din moment ce nu ai nevoie de premiu? daca nu il poti instraina? esti atat de penibil. unii dintre voi sunteti in stare sa va pierdeti zile intregi cu adunatul voturilor pt. concursuri la care se dau invitatii la concerte gratuite la care accesul este liber, fara invitatie si, daca o castigati, intrati pe toate forumurile ca sa o vindeti... sunteti PENIBILI!

  • TrazZ la 06 August, 2011

    mai desteptule, nu a trebuit sa strang nici un vot era doar un raspuns la o intrebare simpla. si am cui sa il dau... mamei sau surorii mele...Doar intrebam daca are nevoie cineva de el. Asa ca ciocul mic.

  • kalasnikov1 la 10 August, 2011

    cretinule, nu am zis ca ai avut nevoie de voturi aici... daca la un concurs la care te inscrii sunt oferite numai pungi de pufuleti si esti dezamagit ca ai castigat si tu o punga, inseamna ca ai probleme grave la cap... mai era o pers. pe aici care s-a inscris la un concurs pt. invitatii pe un anumit site si dupa ce a castigat a inceput sa intrebe pe aici cu ce se "mananca" acel site... iar daca vreti ca sa auda cat mai multa lume de numele vostru, va puteti lasa toate datele (inclusiv adresa postala, copie bi/ci, semnaturi si toate datele cardurilor) pe toate site-urile si forumurile pe care le intalniti si o sa aveti mult mai mult suuces decat daca participati la toate concursurile pe care le intalniti... ps: organizez si eu un concurs la care dau ca premiu o ata si un sapun, te bagi? daca nu le vor parintii, le poti folosi chiar tu.

  • cyucy la 10 August, 2011

    o ata si un sapun???cred ca era mai buna o sfoara :P

  • kalasnikov1 la 10 August, 2011

    pun pariu ca merge si cu ata... incerci sa vezi? =))

  • crazykiller la 10 August, 2011

    time-out!

  • TrazZ la 10 August, 2011

    Ce ai mah apucatule? ce plm nu-ti convine? Ma inscriu la ce concursuri imi vrea mie pl. Si ce te doare pe tine asa tare? Eu intrebam care vroia premiu. Nu ma laudam bai muie. Hai sictir laba obosita.

  • stupidcow la 11 August, 2011

    @konkurs - este cazul sa intervii

  • Naked la 11 August, 2011

    De la trazz nici nu ma asteptam la altceva decat o injuratura la 3 cuvinte...

  • TrazZ la 11 August, 2011

    Tu suferi de atentie. Nu te-a bagat nimeni in seama asa ca e cazul sa te bagi singur...

  • Naked la 11 August, 2011

    Esti confuz rau. Acum 2 zile afirmai ca trebuie sa lasam lumea sa se exprime cum vrea. Acum ce ai, nu mai e voie? Hotaraste-te.
    Si conform afirmatiei tale (gresite presupun intentionat sau neintentionat), am facut intocmai.

  • Naked la 11 August, 2011

    Legat de ce zice domnul kalashnikov, are dreptate din punct de vedere moral. Insa moralitatea conteaza mai putin pentru unii a caror singura satisfactie e doar sa castige ceva. Ce e mai trist e ca unii asa cum zicea si el, dupa ce au castigat ceva, inutil pentru ei, se plang ca n-au ce face cu acel obiect(asta totusi ar trebui sa fie o chestie privata si sa dea de gandit, ca poate modul in care actionezi nu e prea rational).

  • TrazZ la 11 August, 2011

    Ii dai dreptate desi nu are. Eu am postat aici pentru ca mai castigasem un produs din asta si se interesasera cineva de el. Asa ca am postat poate il vroia cineva pentru ca eu nu am ce face cu el... Insa se gaseste cel mai mare laudaros din lume sa-mi atraga mie atentia. Bai naked veziti mai de treaba ta si nu te mai interesa de capra vecinului.

    Si apropo eu nu-i interzic nimanui sa posteze mesaje. Dar tu te-ai luat de mine mai mult din ciuda si rautate pentru ca nu vad care era treaba ta in toata afacerea asta.

  • kalasnikov1 la 11 August, 2011

    bai acela care te-ai interesat de premiul lui @TrazZ, intra aici ca nu mai stie cum te cheama... vezi ca ti-l da ieftin pt. ca a mai castigat doua premii de acelasi fel (in cazul in care nu se razgandeste si ne anunta ca castigat mai multe)... grabeste-te daca il vrei pt ca s-ar putea ca sub canal sa nu aiba semnal (printre boscheti, vad ca are)...

  • kalasnikov1 la 11 August, 2011

    "in" in loc de "sub" :D

  • TrazZ la 11 August, 2011

    Nu intru in polemici cu tine ca se vede ca nu ai nici 15 ani. Apropo daca tot te doare atat de tare de premiile mele o sa te anunt cand o sa castig niste hartie igienica ca te-ai cam murdarit la gurita.

  • rattheo la 11 August, 2011

    Bai TRAZZ, ia hai sictir de aici!

  • TrazZ la 11 August, 2011

    Bai kalasnikov iao pe gagicata ca mi-a sarit in cap.

  • lilicaG la 11 August, 2011

    Baieti, daca tot aveti ceva de impartit, va rog sa o faceti in mod civilizat; acesta este un site public si cea mai buna dovada ca aveti cei sapte ani de acasa ar fi sa nu folositi cuvinte sau expresii vulgare. Nu ca as fi eu vreo pudibonda, dar pur si simplu imi pare rau sa vad ca nu sunteti in stare sa va sustineti punctul de vedere in mod civilizat. O vorba inteleapta (si bine argumentata) face cat o mie de injuraturi, asa ca TrazZ, in special pentru tine spun, daca nu poti mai mult, las-o balta, ca doar nu iti ia nimeni premiul!...
    Am vazut si mai rau, in sensul ca un baiat a participat si chiar a castigat un kit de remodelare a sanilor. So what?!... Asa ii trebuie, sper sa poarte sutien toata viata :)

  • TrazZ la 11 August, 2011

    Eu nu am avut nimic cu ei. Dar m-am enervat cand am vazut ca nu au tacut desi nu aveau dreptate. Eu pur si simplu pusesem aici premiul poate il vroia careva. Ca si asa ramane la organizatori pentru ca eu nu ma duc la Bucuresti sa-l revendic. Daca ei sunt coborati din varf de munte ce sa le fac eu. Mie imi pare rau ca am facut atat valva pentru nimic dar nu sunt singurul vinovat si nu a fost frumos din partea ta sa ma numesti pe mine in special.

  • lilicaG la 11 August, 2011

    Inteleg punctul tau de vedere, asa cum il inteleg si pe al lor. Suntem diferiti si avem puncte de vedere diferite si este constructiv, cred eu, sa ni le sustinem, dar nu injurand; acesta este motivul pentru care te-am numit pe tine in mod special. Stii cum se spune: "nu este barbat cel care intra in casa trantind usa de perete, ci acela care se sterge la intrare si zice saru' mana"

  • stress_man la 11 August, 2011

    yupyyyyyyyyyyyyyy!!!!!!care castiga runda asta?

  • kalasnikov1 la 11 August, 2011

    Si mai grav! Deci, tu ai stiut ca nu ai cum sa te folosesti de premiu si tot ai participat... Mai bine ramane la organizatori decat sa ajunga la o pers. care chiar ar fi avut nevoie de el? probabil ca nu o sa intelegi niciodata despre ce vorbesc pt. ca... Esti PENIBIL, cu litere mari
    PeSe: am postat acest cu speranta ca sda fie vazut de mama ta (probabil cea care a postat ultimul comentariu) si poate ea o sa iti explice despre ce vorbesc... poate o sa te trimita si pe la scoala putin...

    @stress_man: dai de baut? :P

  • stress_man la 11 August, 2011

    tot eu sa dau de baut?de ce?doar nu castig eu runda?

  • TrazZ la 12 August, 2011

    Nai tacut? Nu stiam ca pentru voucher trebuie sa ma duc la bucuresti sa-l primesc credeam ca vine direct prin posta. Dar daca lumea isi da cu aprerea doar ca sa se afle in treaba nu e treaba mea.

    @stess dute si te culca. Nu faci nimic decat sa inrautatesti lucrurile.

  • kalasnikov1 la 13 August, 2011

    ... si marmota invele ciocolata in staniol. totul a fost un experiment... in urma cu cateva zile am raportat un concurs si @konkurs nu a luat nicio masura, asa ca am incercat sa vad daca mai intra cineva sa citeasca si ce se mai posteaza pe aici... nici nu m-am asteptat ca cineva sa ma urmeze pas cu pas si sa demonstrez ca s-a deschis sezonul la injuraturi pe site. din moment ce experimentul meu diabolic a avut un atat de mare succes, ma retrag de pe site pt putin timp (eu sper sa fie mult nu putin, depinde de amenintarile pe care o sa le primesc :D oricum, in ultimele zile am postat prea multe comentarii pe site)... sper ca ai invatat ceva din acest "scandal" :D
    @stress_man: suporterii suporta totul :D iti predau stafeta, sper sa te descurci la fel de bine ca mine :)))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro