Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Septembrie 2011
2 x voucher "Art & Hobby" in valoare de 60 RON, 1 x voucher "Art & Hobby" in valoare de 40 RON, 5 x voucher "Art & Hobby" in valoare de 20 RON

Concurs Octombrie 2011

Castiga un voucher "Art & Hobby" in valoare de 60 RON

  • Concursul s-a terminat pe 09 Octombrie, 2011
  • Tip concurs: tragere la sorti, votare
Ce castigi?

2 x voucher "Art & Hobby" in valoare de 60 RON, 1 x voucher "Art & Hobby" in valoare de 40 RON, 5 x voucher "Art & Hobby" in valoare de 20 RON

Ce trebuie sa faci?
  1. Pana pe 7 octombrie, confectioneaza o papusa cu numele de "Zâna Toamna".
  2. Scaneaza sau fotografiaza creatia realizata,(pentru fotografii trimite cel mult trei fotografii care sa puna în evidenta realizarea, sau, optional, un filmulet*) si trimite creatia ta la adresa admin@talentedenazdravani.ro + numele complet, vârsta copilului**, localitatea de domiciliu + o scurta descriere a acesteia si a modului de realizare (sau un link, daca a fost prezentata pe blogul personal).
  3. Strange in perioada 26 septembrie - 9 octombrie cat mai multe voturi dupa ce-ti vezi creatia postata pe pagina de concurs de pe talentedenazdravani.ro.

*Foloseste www.transfer.ro pentru a trimite fisierul + mentioneaza linkul de transfer în mailul de înscriere, mail care contine obligatoriu si o poza a creatiei.

**Poate participa la acest concurs orice copil, la gradinita sau la scoala, cu vârsta între 4 si 12 ani.


Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro