Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Februarie 2010
un set ce contine un ulei de baie spumant cu parfum romantic de trandafir si un saculet cu sare de baie imbogatita cu uleiuri esentiale si petale de trandafiri

Concurs Februarie 2010 - Martie 2010

Castiga un ulei de baie spumant cu parfum romantic de trandafir si alte premii

  • Concursul s-a terminat pe 08 Martie, 2010
  • Sursa: Amelie.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un set ce contine un ulei de baie spumant cu parfum romantic de trandafir si un saculet cu sare de baie imbogatita cu uleiuri esentiale si petale de trandafiri

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau de pe amelie.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  2. Lasa un comentariu in care sa povestesti care e cel mai frumos cadou pe care l-ai facut sau l-ai primit de Ziua Femeii, 8 martie" pe pagina de concurs a site-ului amelie.ro ( click aici )
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (11)
  • pescarus la 09 Martie, 2010

    aici ziceau ca afiseaza de ieri,dar se poate azi:)

  • pescarus la 10 Martie, 2010

    da aici nu au de cand sa dea castigatorii?s-a dus de cand date de 8?

  • pescarus la 15 Martie, 2010

    In urma extragerii la sorti, urmatoarele persoane au fost declarate castigatoare: muscata, dilimache, gabis, rodikutza, bika82. (acestea sunt id-urile de forum) In scurt timp veti primi un mail cu mai multe informatii de la Echipa Amelie.ro .

  • mariana10 la 20 Aprilie, 2010

    Dintre cei care ati castigat aici,ati primit premiul??La mine a castigat sotul dar nu a primit nimic,am trimis mail inapoi sa intreb ce se intampla dar nu-mi raspunde nimeni,aceeasi faza ca si cu Lenorul,cam neseriosi cei de la amelie.ro:(

  • pescarus la 20 Aprilie, 2010

    vedeti de aceea nu am castigat eu,ca sa nu ma dezamageasca:))
    chiar de lenor nu se mai aude nimik?
    Unica iar pauza,mi-au trimis cartile si cd-urile iar ce era mai barosan teapa:))

  • rodikutza la 18 Mai, 2010

    A trecut foarte mult timp si nu am primit premiul. Am trimis mail la cei de la amelie si mi-au raspuns, spunandu-mi ca voi primi premiul "saptamana viitoare". De atunci a mai trecut o luna. Am mai trimis un mail celor de la amelie, dar nici macar nu s-au mai obosit sa imi raspunda, desi, initial, m-au asigurat ca premiile nu sunt fictive. Astazi voi lua legatura cu cei de la Manufaktura, nu mi se pare corect sa se afiseze concursuri pe site, iar pentru primirea premiilor sa nu isi asume nimeni responsabilitatea. Cat despre Lenor, mi s-a spus ca cei de la Amelie au facut chiar presiuni asupra sponsorului, dar nu au rezolvat nimic. Acum ma intreb...oare cei de la Amelie, chiar nu au nici un partener serios si responsabil?!

  • mariana10 la 18 Mai, 2010

    rodikutza,acelasi lucru am patit si eu,mi-a raspuns la inceput la mail si mi-a zis ca se va intereasa la sponsor sa vada daca au trimis premiile,apoi a mai trecut ceva timp ,am trim iar mail si nici urma de raspuns,m-au lasat cu ochii-n soare,cata nesimtire:(,nici macar nu s-au obosit sa-mi raspunda,macar o minciuna

  • rodikutza la 26 Mai, 2010

    Dupa toate demersurile pe care le-am facut (mailuri la sponsori, mailuri la persoane autorizate care mi-au oferit informatii despre unde se pot face reclamatii referitoare la neprimirea premiilor de pe site-uri), am primit un mail (in sfarsit) de la cei de la amelie si mi s-a spus ca premiul va pleca astazi spre mine. Va rog sa insistati la fel ca mine! Trimiteti astazi mail din nou si insistati!

  • mariana10 la 26 Mai, 2010

    rodikutza si unde anume ai trimis mail,eu la amelie m-am saturat cate mail-uri fara rasp am trimis,degeaba insist ca nu ma baga nimeni in seama,unde pot trimite mail pt reclamatie.Multumesc!

  • rodikutza la 28 Mai, 2010

    Daca ai participat la concursul cu spumant de baie, de la Manufaktura, atunci trimite un mail la tea.vasilescu arond charityghift.ro Spune-i doamnei ca ai scris nenumarate emailuri la cei de la amelie si nu ti-au raspuns. Si in plus, mai scrie-le celor de la amelie. Stiu ca nu raspund decat atunci cand tonul pe care il folosesti este unul un pic piperat. Nu stiu de ce fac asta...probabil din lipsa de respect pentru noi..

  • mariana10 la 12 August, 2010

    rodikutza aceasta adresa de mail data de tine nu este buna,tot am incercat dar degeaba,sigur ai scris-o bine?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro