Acest concurs a fost publicat pe data de 28 Iunie 2017
1 x training de 2-5 zile specializat in bucatarie asiatica la o scoala renumita din domeniu + transport + cazare la hotel 3*

Concurs Unilever South Central Europe Aprilie 2017 - August 2017

Castiga un training culinar pentru bucatari profesionisti in Asia

  • Concursul s-a terminat pe 31 August, 2017
  • Tip concurs: votare, jurizare, cel mai bun scor
Ce castigi?

1 x training de 2-5 zile specializat in bucatarie asiatica la o scoala renumita din domeniu + transport + cazare la hotel 3*

Ce trebuie sa faci?
  1. Achizitioneaza produse UFS din noua gama de produse Knorr Thai in valoare de minimum 450 ron prin intermediul unui reprezentant de vanzari UFS.
  2. Intra pe inspiratidebucatari.ro/expeditia-asiatica si completeaza formularul de concurs cu datele tale de contact, adresa locatiei unde lucrezi si denumirea paginii de Facebook a locatiei.
  3. Posteaza fotografia unui preparat cu specific asiatic pe pagina de Facebook a locatiei tale, impreuna cu numele bucatarului care a gatit preparatul si #ExpeditiaAsiatica in descrierea postarii. 

Important: Pentru a putea participa la acest concurs trebuie sa lucrezi intr-un hotel, restaurant, fast food, cantina, pub/cafenea, autoservire, catering sau sali de evenimente.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro