Acest concurs a fost publicat pe data de 16 Ianuarie 2009
un telefon mobil Samsung SGH M-310<br />

Concurs Ianuarie 2009

Castiga un telefon mobil Samsung SGH M-310

  • Concursul s-a terminat pe 31 Ianuarie, 2009
  • Sursa: Etherfast.ro
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

un telefon mobil Samsung SGH M-310

Ce trebuie sa faci?
Povesteste, intr-un comentariu in pagina concursului pe Etherfast.ro, cea mai jenanta intamplare din viata ta.
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (12)
  • claudytzuk la 16 Ianuarie, 2009

    cea mai jenanta intamplare din viatza mea sa intamplat la tara. m-am dus cu parintii mei la bunici sa asistam la taierea porcului... dupa ce l-au injunghit tata mi-a zis sa ma urc pe porc ca sa imi faca o poza... dar porcul inca nu murise sa ridicat cu mn in spate si a mai facut cativa pasi... era sa legin de frica... si sora mea a povestit intamplarea la toti prietenii mei... m-am simtit penibil :-

  • ladymonica86 la 16 Ianuarie, 2009

    La proba orala de sustinere a licentei, m-am apucat sa recit introducerea si m-am blocat...am zis: "Am ales aceasta tema deoarece dat fiind ca termin aceasta facultate importanta...aaaa...aaa...". Ca sa nu mai zic ca membrii comisiei de examinare au facut un misto de mine de era sa intru in pamant. Singurele cuvinte pe care le-am mai scos au fost banale:" Oricum coruptia nu va fi niciodata eradicata!"...Nici acum nu am somn. Mi-e rusine de incompetenta mea...mai rusine mi-e cand mi-aduc aminte ce misto faceau profii de mine...

  • China la 16 Ianuarie, 2009

    Postati intamplarea pe pagina concursului , nu aicea. Adica aici <span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> in josul paginii.

  • nyko_valy la 17 Ianuarie, 2009

    eram la o intalnire si am tras un vant cand eram cu fata visurilor mele...si..ce sa mai..va dati seama;) nu a iesit nimik :))

  • COSTYN la 17 Ianuarie, 2009

    Eram in pizzarie si am comandat si nu mai aveam bani si am sunat un prieten sa vina sami dea bani si prietenu cand a ajus sia uitat portofelu

  • COSTYN la 17 Ianuarie, 2009

    eram in pizarie si am comandat si nu mai aveam bani am chemat pe un prieten a venit si sia uitat portofelu

  • LETA la 17 Ianuarie, 2009

    cea mai jenanta situatia a fost cind mergind pe strada mi sa rupt elasticu la fusta si mia cazut ....fusta jos...raminind in lenjerie

  • cinciulaur la 17 Ianuarie, 2009

    Eram in curte, si o prietena ma suna sa ma anunte ca trece pe la mine, eu, neavand chef de vizite, ii zic ca nu sunt acasa, ca sunt plecata din oras si ma intorc maine. Dar cand sa intru in casa, ea ma astepta in fata usii....Rusine mare.....

  • cristinik93 la 23 Ianuarie, 2009

    Avem 16 ani cand am iesit la intalnire cu baiatul viselor mele,Andrei,care era cu un an mai mare decat mine(eram colegi de liceu
    ).Cum eram dupa ore, infometati, am ales sa mergem la un restaurant pentru a lua masa. El a comanda o friptura si eu , o salata . In timpul mesei , printre vorbe , am observat eu k el ma privea cam ciudat,dar am lasat .Dupa masa, cand sa plecam , el tot continua sa ma priveasca ciudat si am indraznit sa imi apropii buzele de ale sale sa il sarut. Spre surprinderea mea el si-a ferit capul. M-am facut rosie la fata deoarece nimeni nu imi refuzase sarutul pana atunci , si m-am scuzat ca sa ma duc pana la baie. Cand sa ma uit in oglinda, dintii mei erau verzi...impaienjeniti de frunzulite de la salata.....:|..Nu am stat mult pe ganduri si am iesit prin usa din spate a restaurantului, incercand sa nu mai dau cu ochii de el , de rusine ce imi era......si asa m-am facut de ras in fata lui baiatului dorit.....nu mai spun k a doua zi stia tot liceul.......de atunci evit sa mai mananc salate la intalniri:D

  • adriana1704 la 25 Ianuarie, 2009

    se intampla prin octombrie....veneam spre casa cu trenul de 03:00 dimineatza.am adormit in tren si m-am trezit la cateva minute de cand trenul s-a pus in miscare din statia X in care trebuia sa cobor.am coborat in prima statie dar fiind intuneric nu am vazut unde este amplasata.coborand observ ca aceea gara era in mijlocul campului, vorbiind cu un impegat am aflat ca urmatorul tren care se intoarce spre statia X este tocmai la 21:00 si cel mai apropiat sat este la 4 km.alegand a doua varianta am mers p jos pana in sat si de acolo am stat la ocazie pt a ajunge intr-un oras ca sa ajung intr-o gara pentru a ajunge in cele din urma acasa.

  • adriana1704 la 25 Ianuarie, 2009

    se intampla prin octombrie....veneam spre casa cu trenul de 03:00 dimineatza.am adormit in tren si m-am trezit la cateva minute de cand trenul s-a pus in miscare din statia X in care trebuia sa cobor.am coborat in prima statie dar fiind intuneric nu am vazut unde este amplasata.coborand observ ca aceea gara era in mijlocul campului, vorbiind cu un impegat am aflat ca urmatorul tren care se intoarce spre statia X este tocmai la 21:00 si cel mai apropiat sat este la 4 km.alegand a doua varianta am mers p jos pana in sat si de acolo am stat la ocazie pt a ajunge intr-un oras ca sa ajung intr-o gara pentru a ajunge in cele din urma acasa.

  • bdoinana la 29 Ianuarie, 2009

    Suntem bombardati in permenenta cu informatii referitoare la cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi. Dorim intotdeauna sa alegem cadouri potrivite care sa aduca zambetul pe chipul lor, dar, procesul selectiei, colindatul magazinelor, desi ar trebui sa constituie momente frumoase, se transforma uneori in surse de stres, pentru ca nu reusim sa ne hotaram asupra cadoului perfect, susceptibil de a fi oferit cu ocazia unei aniversari, a unei zile onomastice, a sarbatorilor de iarna etc. .
    Provocandu-ne la concursul de fata v-ati gandit, cu siguranta, sa ne aduceti zambetul pe buze, - in urma relatarii unor exemple de situatii penibile..
    Iata cateva intamplari petrecute in randul prietenilor si cunostiintelor mele:
    In urma cu cativa ani, prietena X si-a petrecut Craciunul la socri, iar dragul ei sot s-a gandit sa impuste doi iepuri dintr-o lovitura, achizitionand atat pentru ea, cat si pentru mama sa, un cadou similar, respectiv o bluza. Diferenta de varsta dintre X si soacra ei era relativ mare, asa ca bluza nu a fost intocmai pe gustul acesteia. Mai bizar a fost faptul ca soacra insista ca atunci cand se participa, in comun, la diverse reuniuni de familie sa se imbrace amandoua, la fel…..
    Amicul Y nu se casatorise inca si familia s-a gandit sa ii faca, lui si partenerei, de atunci, o mica surpriza, cumparandu-le fiecaruia cate o pereche de ciorapi pentru copii. Cadoul in sine era hazliu, dar, mesajul nu a fost tocmai potrivit. Ambii au inteles ca familia dorea urmasi, dar, s-au simtit destul de penibil.
    Unii chiar recunosc ca au tendinta de a cumpara acelasi cadou unei anumite persoane. Spre exemplu, amicul W care, de cativa ani incoace, ii cumpara sotiei tatalui sau…. fulare. Nu a realizat acest lucru pana in momentul in care l-a sunat pe tatal sau pentru a-l intreba ce culori prefera ea. Ii oferise fulare... de cinci ori consecutiv! Nu este deloc de mirare, ca persoana in discutie le daruia, ulterior, altora. Dar din dar se face rai...
    Am primit, candva, un tricou cu doua numere mai mari... Era dragut, dar, m-as fi asteptat ca in alegerea cadourilor, sa se tina cont macar de dimensiunile mele reale.
    Obiectele mai delicate, in special, cele destinate igienei personale, nu sunt considerate, intr-o maniera generala, drept cadouri inspirate.
    Totusi, exista magazine specializate, de obicei on-line, care ii ajuta pe cei aflati la nevoie sa gaseasca daruri mai mult sau mai putin ciudate, pe care, in persoana, nu le-ar cumpara niciodata.

    Unul dintre cele mai incomode cadouri este reprezentat de ceara epilatoare. Substantele menite eliminarii parului sunt, in mod cert, un cadou…. neinspirat. Daca ceara este speciala pentru ten, cu atat mai grav !
    Pe de alta parte, se poate si mai rau de atat. Ne putem confrunta cu situatia ca prietenii ne aduc in dar o crema pentru negi. Desi se stie ca exista astfel de tratamente pentru cei aflati in suferinta, persoanele vizate ar prefera, probabil, sa isi rezolve problemele ceva mai discret.
    Exista, pe piata, parfumuri cu feromoni. Un astfel de cadou pentru un prieten nu ii poate sugera decat ca miroase urat si ca, intr-adevar, nu are nicio sansa sa farmece singur o femeie.
    Exemplele ar putea continua … la infinit…
    Totusi, este bine sa ne amintim ca unele dintre aceste asa zise cadouri ne-ar putea ajuta mai mult pe noi insine decat pe altii, carora le destinam….in circumstantele amintite !

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro