Acest concurs a fost publicat pe data de 15 Noiembrie 2011
1 x telefon Samsung B3410, 1 x cazare pentru 2 la Perla Bucovinei , 1 x Casti JVC wireless + Suport rotativ pentru laptop, 1 x Ceas binar OVO oferit de www.ceasuri-outlet.ro, 1 x Voucher in valoare de 100 RON oferit de  www.originals.ro

Concurs Noiembrie 2011 - Decembrie 2011

Castiga un telefon Samsung B3410

  • Concursul s-a terminat pe 13 Decembrie, 2011
  • Tip concurs: cel mai bun scor
Ce castigi?

1 x telefon Samsung B3410, 1 x cazare pentru 2 la Perla Bucovinei , 1 x Casti JVC wireless + Suport rotativ pentru laptop, 1 x Ceas binar OVO oferit de www.ceasuri-outlet.ro, 1 x Voucher in valoare de 100 RON oferit de www.originals.ro

Ce trebuie sa faci?
  1. Intra in contul tau pe studentul.info. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.*
  2. Urmareste zilnic site-ul Studentul.info si acumuleaza puncte prin Quiz-ul zilnic + Cod facebook pe pagina ”Ponturi Studentesti” (click aici) + Cod de pe site-ul www.rokastore.ro + Like pe Facebook + Site/blog personal.

 

*Pentru a putea contoriza punctele pe care le poti acuma pe facebook este necesar ca numele contului de pe www.studentul.info sa fie acelasi de pe facebook.com. Daca ai deja un cont creat pe site-ul www.studentul.info si este diferit de cel de pe facebook.com trimite un mail la office@studenul.info cu cele 2 nick-uri.

Pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro