Acest concurs a fost publicat pe data de 26 Iunie 2015
1 x telefon AllView E2 Jump

Concurs Arena It Iunie 2015 - Iulie 2015

Castiga un telefon AllView E2 Jump

  • Concursul s-a terminat pe 05 Iulie, 2015
  • Sursa: Arenait.net
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x telefon AllView E2 Jump

Ce trebuie sa faci?
  1. Lasa un comentariu pe arenait.net cu raspunsul la cele 2 intrebari.
  2. Intra in contul tau de Facebook + devino fan ArenaIT (click aici) .
  3. Da share articolului de concurs pe wallul tau de Facebook.
Nota curenta: 3.2
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • konkuser119147 la 27 Iulie, 2015

    ATENTIE!!!

    NU TOTI AU DREPT DE PARTICIPARE SI SANSE EGALE! NU MAI PROMOVATI CONCURSURILE LOR PE KONKURS.RO! E AIUREA!

    RECLAMA DA, DREPTATE BA!


    Asa cum probabil stiti, pe 23 iunie am dat drumul unui concurs in colaborare cu Allview unde v-am anuntat ca puteati castiga un telefon E2 Jump. Concursul s-a terminat pe 5 iulie, iar astazi, desi este tarziu, am ales un castigator. Pentru ca nu am ales random ci a trebuit sa citim pe rand fiecare comentariu (600) si sa verificam daca este autentic sau nu.

    Si ca de obicei, la fiecare concurs, sunt si vanatori. Si tocmai de ei am vrut sa ne ferim, motiv pentru care nu am folosit metoda random.org. Si sfinte internet, cate comentarii de acest gen au fost! Sunt surprins sa vad cat de departe ar merge unele persoane doar pentru a castiga un concurs, multe dintre comentariile lor au reusit sa ne emotioneze. Pana cand le-am verificat profilul de FB.

    Deci da, a fost greu sa alegem un castigator, pentru ca multe comentarii au fost foarte bune, insa proveneau de la vanatori de concursuri, acele persoane care nu fac altceva decat sa caute astfel de articole si poate poate vor castiga ceva. Restul comentariilor au fost simple, scurte si la obiect, putine fiind reale si cu adevarat bune.

    Dupa ce am reverificat lista de 2 ori, am ales un castigator. Se numeste Marinica Gabriel si este un elev din Bucuresti. Este cititor (nu foarte fidel) al site-ului si comentariul lui ne-a placut cel mai mult. Plus ca am avut posibilitatea de a verifica si profilul de Fb.

    Pe viitor s-ar putea sa aplicam aceeasi metoda, chiar daca este o metoda mai lunga si mai grea, cel putin produsele pe care le oferim ca premiu alaturi de partenerii nostri nu ajung pe mana unor persoane care nu le-ar merita.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro