Acest concurs a fost publicat pe data de 24 August 2010
un snowmobil

Concurs August 2010 - Septembrie 2010

Castiga un snowmobil

  • Concursul s-a terminat pe 21 Septembrie, 2010
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un snowmobil

Ce trebuie sa faci?
  1. Inregistraza-te pe undegasesc.info. (click aici)
  2. Pune o intrebare (orice intrebare, dar sa inceapa cu "Unde gasesc..."), ofera cat mai multe detalii legate de intrebarea ta.
  3. Roaga cat mai multi prieteni sa iti raspunda la intrebarea ta.
  4. Strange 10 raspunsuri si intri automat in concurs.
Nota curenta: 1.9
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (6)
  • kalasnikov1 la 24 August, 2010

    Cel mai tare concurs al tuturor timpurilor (am vrut sa zic teapa, numai ca nu am vrut sa-l jignesc pe insusi creatoru' lu' saitu'). Cum poate sa isi permita un site care are in medie 20 de vizitatori pe zi si care nu isi permite nici macar sa isi cumpere un domeniu .ro (fiind un site romanesc, era mai frumos sa fie pe .ro, numai ca asta costa mai mult decat .info) sa ofere un premiu in valoare de 3450 EUR cu TVA (pret luat de pe site)? Eu il vad ca un joc destinat copiilor care nu stiu sa caute pe "goagal" informatiile de care au nevoie. De ce sa stai pe acel site ore intregi ca sa gasesti un raspuns la o intrebare cand il poti gasi in cateva secunde..? Probabil ca acei tepari care aveau site-uri de "crescut" animale, au vazut ca nu prea le merge "afacerea si au trecut la "nivelul urmator". Probabil ca si cei 20 de vizitatori zilnici au ajuns acolo din greseala, nu pt. ca au considerat site-ul ca ceva util.
    De dimineata, am vazut ca exista un alt "regulament".. oricum, nu are nicio importanta..

  • kalasnikov1 la 24 August, 2010

    Unde gasesc mustar? Unde gasesc filme porno? =))) Numai 2 dintre intrebarile de pe site. Bine faceti, daca tot v-ati facut cont pe site...
    Mai sus am uitat sa spun ca acea medie era cu traficul generat ieri si astazi.. deci, in zilele trecute au avut o medie mult mai mica de vizitatori unici/zi. Inca ceva.. Scrie ceva despre o extragere live.. am mai vazut 2 astfel de extrageri la care s-au introdus un anumit nr. de biletele in cutie/punga cu un singur nume...

  • dolphin la 24 August, 2010

    Aseara m-am uitat la "Arena leilor" pe tvr2, o emisiune in care unii vin si propun niste idei de afaceri unor antreprenori de succes, cer un ajutor material, in schimbul unui procent din eventualul profit. Daca ii conving, ceea ce nu prea s-a intamplat, aia cotizeaza, daca nu...NU! Ei, bine, venise un tip plin de el, de parca detinea afacerea secolului. Avea un site, cik pt copii, ceva de genul ludico-educativ, care fiinta de vreo luna si deja inghitise vreo 7000 de euro in salariile asa-zisilor specialisti care lucrau pt acel site!!! Ceea ce cerea omul era un mizilic de "doar" 50000 de euro, pt mediatizare (wow!!!), suma ce coincidea cu suma premiilor pe care vroia afaceristul lu' peste sa le ofere. Un site obscur sa dea premii de 50000 de euro?!?! Cand era intrebat care era traficul acum, o dadea dupa visin, ca el se gandeste in viitor, care se prevede luminos! :D Asa ca sa nu ne miram de acest "concurs" si acest site cu un nr "colosal" de accesari! :)) Eu am zis "pas" din start! ;)

  • crazykiller la 25 August, 2010

    @dophin : si acel site era zibo .ro ,care are concursuri si aici ;))

  • dolphin la 25 August, 2010

    Da, zicea nenea ala ceva de niste "monezi" numite ziboti sau ceva de genul, care sa fie achizionati prin sms...se pierduse in explicatii haotice, nu mai intelegeai ce vroia de fapt.

  • kalasnikov1 la 24 Septembrie, 2010

    de vreo saptamana intalnesc numai faze extrem de comice :)) se pare ca adminul acestui site/blog a vazut comentariile de aici si si-a dat jos contorul de trafic pt. ca sa nu se vada ca ei nu castiga nici macar bani de tigari din trafic :)) mai nou si-au pus si o rubrica "v.i.p." pe site/blog prin care iti poti schimba punctele in bani prin afisarea unui banner pe site-ul/blogul lor pe o durata mega-extra-senzationala de... o zi =)) daca site-ul lor are 30 de vizitatori/zi si sa presupunem ca printr-o greseala in ziua in care ai tu bannerul afisat il acceseaza 10%... sa nu uit, spatiul respectiv il poti vinde catre diferite companii... parca vad cum vine nokia si iti da 10.000 de euro pt. ce 3 vizitatori/zi :))...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro