Acest concurs a fost publicat pe data de 14 Decembrie 2012
1 x un smartphone HTC Windows Phone 8X

Concurs Decembrie 2012

Castiga un smartphone HTC Windows Phone 8X

  • Concursul s-a terminat pe 15 Decembrie, 2012
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

1 x un smartphone HTC Windows Phone 8X

Ce trebuie sa faci?

Daca ești blogger, tot ce trebuie sa faci este sa scrii un articol pe blog în care sa spui cum ai folosi tu acest telefon; iți poți alege una sau mai multe facilitați și poți arata cum le-ai folosi tu, cum te-ar ajuta pe tine sa fii mai bun, mai rapid, sa faci ceva mai bine sau mai repede, în situații cât mai practice + scrie articolul pe blog pâna pe 15 decembrie, ora 23.59, în care sa menționezi ca l-ai scris pentru concursul din cadrul programului Orange Smartphone Testers (cu link catre http://www.orange.ro/reviews/smartphone-tester).

Nota curenta: 2.6
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • jorjettee la 15 Decembrie, 2012

    Din pacate concursul acesta a fost o mare vrajeala - nu i-am inteles insa rostul...<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span> - castiga 10 din cei ce au primit spre testare telefoanele, si e nevoie de review-uri, nu de un articol in care sa spui ce ai face cu un smartphone.

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro