Acest concurs a fost publicat pe data de 11 Septembrie 2009
<p>
	3 x voucher de 1000 ron pe shop.SARRIERI.ro + premiu instant: un set de lenjerie intima basic Body Up by I.D. Sarrieri<br />
	</p>

Concurs Septembrie 2009 - Octombrie 2009

Castiga un shopping de 1000 ron

  • Concursul s-a terminat pe 09 Octombrie, 2009
  • Tip concurs: tragere la sorti, castig instant, acest concurs necesita achizitia unui produs sau plata unei taxe de participare
Ce castigi?

3 x voucher de 1000 ron pe shop.SARRIERI.ro + premiu instant: un set de lenjerie intima basic Body Up by I.D. Sarrieri

Ce trebuie sa faci?

Cumpara in perioada promotiei produse in valoare de minim 500 RON pe shop.SARRIERI.ro

Nota curenta: 2.3
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (9)
  • mikutza_ioana la 10 Septembrie, 2009

    Regulament de desfasurare pentru concursul
    Castiga un shopping de 1000 RON



    Preambul

    1.Prezentul regulament reprezinta ansamblul conditiilor si normelor stabilite de organizatorul concursului Castiga un shopping de 1000 RON privind organizarea si desfasurarea prezentului concurs.

    2.Organizatorul concursului detine toate drepturile si obligatiile decurgand din calitatea sa de organizator al concursului.

    3.Organizatorul este in drept sa schimbe conceptul si formatul concursului ori de cate ori considera necesar acest lucru.

    4.Prezentul concept si format al concursului reprezinta obiect al dreptului de autor al organizatorului, fiind ocrotit conform prevederilor Legii nr.8/1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe.


    Articolul 1. Organizatorul

    I.D. SARRIERI organizeaza in perioada 7 septembrie – 9 octombrie, concursul intitulat Castiga un shopping de 1000 RON.

    Articolul 2. Organizarea concursului

    Concursul intitulat Castiga un shopping de 1000 RON se desfasoara pe magazinul online I.D. Sarrieri, shop.SARRIERI.ro, in perioada 7 septembrie – 9 octombrie, numita in continuare perioada concursului. Participantii trebuie sa achizitioneze, in perioada concursului, produse exclusiv de pe magazinul online shop.SARRIERI.ro in valoare toatala de 500 RON (cu TVA):
    a) Prezentarea concursului se face pe site-ul shop.SARRIERI.ro
    b) Dupa cele 33 zile de concurs se castiga 3 premii.
    c) Cei trei castigatori vor fi alesi aleator. Se vor desemna castigatorii premiilor:
    d) Premiul – castigarea unui voucher (certificat de valoare) ce ofera detinatorului achizitionare de produse in valoare de 1000 RON (cu TVA). Se vor acorda in total trei premii.
    e) In cazul in care comanda totala depaseste suma inscrisa pe voucher, clientul trebuie sa achite diferenta; in cazul in care valoarea comenzii este egala sau mai mica cu valoare voucherului, clientul primeste premiul fara a mai fii nevoit sa achite vreo diferenta. In cazul in care comanda este mai mica decat valoarea inscrisa a voucherului, voucherele (certificatele de valoare) nu ofera rest.
    f) Toti participantii la concursul Castiga un shopping de 1000 RON, vor primi cadou un set de lenjerie intima basic Body Up by I.D. Sarrieri, la alegere din colectiile participante la concurs.
    g) Castigatorii vor fi contactati telefonic, in decurs de 5 zile de la castigarea premiului.
    h) Pentru a participa la acest concurs, utilizatorii trebuie sa achizitioneze in perioada concursului produse in valoarea de 500 RON (cu TVA)
    i) Regulamentul va putea fi consultat in sectiunea CONCURS din site-ul<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    Articolul 3. Participantii la concurs

    3.1 La concursul intitulat Castiga un shopping de 1000 RON poate participa orice persoana fizica care face dovada domiciliului sau rezidentei in Romania, care a implinit varsta de 14 ani anterior datei participarii la concurs.
    3.2 Nu pot participa la concurs angajatii si colaboratorii cu contract ai organizatorului,
    rudele angajatilor organizatorului pana la gradul 4, precum si angajatii si rudele acestora pana la gradul 4 apartinand tertelor societati sau fundatii implicate in promovarea proiectului reprezentat de concursul intitulat Castiga un shopping de 1000 RON.

    Articolul 4.Valoarea premiilor concursului

    4.1 Valoarea premiilor planificate pentru concursul Castiga un shopping de 1000 RON este de 1000 RON (cu TVA).

    4.2 Valoarea de suplimentare a premiilor initiale cat si insasi decizia de a suplimenta valoarea premiilor reprezinta doar o posibilitate pentru organizator, fara a putea fi considerata o obligatie ce ii revine acestuia in temeiul prezentului regulament.

    Articolul 5. Plata premiilor concursului

    5.1 Pentru castigatorii domiciliati in Bucuresti premiile vor fii trimise prin curierat rapid la adresa mentionata in datele de contact, sau le pot ridica personal (la solicitare) la unul din magazinele I.D. Sarrieri (vezi lista magazine).

    5.2 In cazul in care domiciliul castigatorilor este altul decat Bucuresti, premiile vor fii trimise exclusiv prin curierat rapid la adresa mentionata in datele de contact.
    Castigatorii trebuie sa trimita o copie dupa actul de identitate la adresa de mail: suport.clienti@sarrieri.com, specificand in Subiect: „Castiga un shopping de 1000 RON”.
    Apoi, I.D. SARRIERI va livra prin curier premiul castigat, in minim 5 zile si maxim 30 de zile lucratoare de la validarea castigatorului, respectiv de la primirea copiei actului de identitate.

    Articolul 6. Dreptul de contestatie

    6.1 Participantii inregistrati la concursul intitulat Castiga un shopping de 1000 RON, conform prevederilor art.2 din prezentul regulament pot exercita un drept de contestatie referitor la desemnarea castigatorului, in termen de 24 de ore, dupa desemnarea castigatorului, prin inregistrarea contestatiei pe site-ul pus de organizator la dispozitie, suport.clienti@sarrieri.com.

    6.2 Contestatia inregistrata in termenul prevazut la art.7.1, se judeca de catre o comisie desemnata de organizator, in termen de 48 de ore de la inregistrarea acesteia, rezultatul deliberarii fiind anuntat prin e-mail imediat dupa deliberare.

    6.3 In cazul admiterii contestatiei, se invalideaza castigatorul si se continua concursul, din punctul in care acesta a fost intrerupt ca urmare a desemnarii castigatorului invalidat.

    Articolul 7.Prevederi speciale

    7.1 Organizatorul poate intrerupe derularea concursului, inaintea expirarii termenului prevazut pentru desfasurarea acestuia, in urmatoarele situatii:
    - decretarea unei perioade de doliu national.
    - intrarea in vigoare, in interiorul perioadei de timp de derulare a concursului, a unei legi care interzice desfasurarea concursurilor de genul celui desfasurat de catre organizator sau care stabileste sanctiuni profesionale sau financiare pentru organizatorul concursului.
    - in caz de forta majora dovedita cu inscrisuri emise de Camera de Comert si industrie competenta teritorial pentru sediul social al organizatorului.

    7.2 Intreruperea derularii concursului poate fi temporara sau definitiva, in functie de motivele mentionate de art.8.1. Orice intrerupere a concursului va fi anuntata de organizator, impreuna cu motivul acesteia, prin aceleasi mijloace de publicitate utilizate ca si pentru concurs.

    7.3 Un participant inscris la concurs poate castiga o singura data concursul. In cazul in care el participa si castiga de mai multe ori, eventualul nou castig este considerat fraudulos si se anuleaza.

    7.4 Regulamentul de participare poate fi modificat de catre organizator pe parcursul derularii concursului, sub rezerva publicitatii acestor modificari, in termen de maxin 24 ore de la producerea acestora, efectuata in aceleasi conditii de publicitate ca si pentru prezentul regulament.

    7.5 Publicitatea prezentului regulament se realizeaza pe pagina de internet a site-ului<span title="Pentru a cere ajutorul comunitatii la concursuri cu votare, foloseste pagina dedicata" style="color: #737373; font-size: 10px;">[link blocat]</span>

    7.6 Prin inscrierea la concursul organizat de catre organizator, care are calitatea de operator de date cu caracter personal conform prevederilor Legii nr.677/2001, participantii isi dau acordul expres si neechivoc, ca datele lor personale sa intre in baza de date a organizatorului. Organizatorul garanteaza confidentialitatea datelor personale ale tuturor participantilor inscrisi la concurs. Participantul la concurs are calitatea de persoana vizata, care in conformitate cu prevederile Legii nr.677/2001 are urmatoarele drepturi: dreptul la informare (art.12), dreptul la acces la date (art.13), dreptul la interventie asupra datelor (art.14) si dreptul la opozitie (art.15).

    7.7 Participantii inscrisi la concurs au dreptul de a obtine din partea organizatorului, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care ii privesc sunt sau nu prelucrate de acesta, dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia lor particulara, ca datele care ii vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazului in care exista dispozitii legale contrare. Participantii inscrisi au dreptul de a solicita, printr-o cerere scrisa adresata organizatorului, stergerea sau actualizarea datelor personale.

    7.8 Prin participarea la concursul intitulat Castiga un shopping de 1000 RON, participantii inscrisi isi dau acordul expres si neechivoc ca datele lor personale sa fie folosite de organizator, in viitor, pentru a transmite prin posta, telefon, SMS, e-mail, noi oferte, informatii despre noi promotii ale organizatorului, mesaje publicitare si de marketing, fara alte obligatii din partea organizatorului.

  • daniian la 10 Septembrie, 2009

    La preturile alea...

  • liana10 la 11 Septembrie, 2009

    sa cumperi de 500 ron?
    la mall tb sa cumperi de 50 ron si poti castiga o masina!
    e prea mult! si la pretul asta, normal ca-ti da un body gratuit...si dupa ce cumperi de 500 ron, iti da de fapt alte 500 ron inapoi...
    produsele I.D.Sarierri sunt f.faine, am, le admir, le pastrez cu drag, sunt f.bune, dar nu-mi permit sa-mi cumpar de 500 ron intr-o zi doar lenjerie intima...

  • mikutza_ioana la 11 Septembrie, 2009

    dar nu stiu cate persoane sunt dispuse sa isi achizitioneze lenjerie intima de 500 ron..eu una nu..:|

  • stefania_nane la 11 Septembrie, 2009

    eu sunt... daca ami da altcineva banii:))

  • mikutza_ioana la 11 Septembrie, 2009

    :)))) bine punctat...dar nu cred ca ar refuza cineva 500 ron ca sa isi cumpere lenjerie intima..sau orice altceva..:))

  • andreeac85 la 11 Septembrie, 2009

    mult prea scump :( nu merita

  • gabrielamoca la 11 Septembrie, 2009

    nasol.....ha....pai cine are doar indemnizatia de 800 ron.....?!cumpara lenjerie de 500ron?!......doar fetele cu bani pot participa...

  • Raluca_SA la 12 Septembrie, 2009

    :))) 500RON deodata pt lenjerie intima...MINIM:))

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro