Acest concurs a fost publicat pe data de 21 Iulie 2009
un set de parfumuri : un set de parfum pentru femei <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.parfumexpress.ro/t_Versace/Versace%20Versace%20Medusa%201._N_EDP">Versace Medusa</a>/ un set de parfum pentru barbati <a rel="nofollow" target="_blank" href="http://www.parfumexpress.ro/t_Bvlgari/Bvlgari%20Aqua%20Marine%20Pour%20Homme%20Szett%201._F_EDT">Bvlgari Aqua Marine <br />
</a>

Concurs Iulie 2009 - August 2009

Castiga un set de parfumuri

  • Concursul s-a terminat pe 09 August, 2009
  • Sursa: Infomariaj.ro
  • Tip concurs: tragere la sorti
Ce castigi?

un set de parfumuri : un set de parfum pentru femei Versace Medusa/ un set de parfum pentru barbati Bvlgari Aqua Marine

Ce trebuie sa faci?
  1. Inscrie-te la newsletter-ul Parfum Express ( click aici )
  2. Intra in contul tau de pe infomariaj.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  3. Lasa un comentariu pe pagina de cocnurs a site-ului infomariaj.ro in care sa spui care este parfumul tau preferat (click aici )
Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (8)
  • babydolce20 la 01 August, 2009

    chanel 5

  • anuta22 la 02 August, 2009

    m-am inscris si eu,sper sa castig ceva,bafta tuturor.

  • ancasobo la 03 August, 2009

    concurs...banuiesc

  • Raammoonnaa la 12 August, 2009

    Nici urma de castigator afisat...

    Nu inteleg de ce mai stabilesc date prin regulament daca nu sunt in stare sa le respecte!

    In plus, au tinut sa si posteze punctual la topicul dedicat concursului : "Concursul s-a incheiat!!! Orice postare facuta, cu legatura la acest concurs, de aici inainte nu va mai fi luata in calcul.In data de 12.08 vom publica in acest topic castigatorii!".

    Dar, cum ziua nu s-a terminat inca, poate se vor tine, totusi, de cuvant....

  • Raammoonnaa la 13 August, 2009

    Intre timp castigatoarele au fost afisate. Felicitari.

    Totusi, ne prindem si noi, presupusii naivi, de aranjamentele celor care au efectuat "extragerea" . Altfel ar trebui sa includem in cartea recorduriloir nemaipomenita coincidenta ca exact persoanele care au vorbit/laudat parfumul respectiv l-au si castigat.

    Am parcurs cu rabdare comentariile si am inteles : totul a fost un aranjament. Practic singura persoana care a ridicat in slavi parfumul versace oferit, l-a si castigat. Iar cea care a castigat "bulgari" a laudat la randul ei acel parfum in comentariul postat.

    Ne scuzati ca nu suntem toti atat de naivi si ca nu acceptam cu seninatate sa ne luati la mishto.

    SA VA FIE RUSINE!

  • nice_girl_ella la 14 August, 2009

    dar ramona..au pus un video pe site unde au aratat cum a avut loc extragerea....sincer nush ce sa zic..poate este doar o coincidenta..

  • Raammoonnaa la 14 August, 2009

    Stiu ca au pus video pe site...Dar asta nu este in niciun caz garantia faptului ca extragerea a fost corecta :))) Poti maslui foarte bine chiar si o extragere filmata, stai linistita ...:(

    Cat despre coincidente, chiar crezi chestia asta? Sa fim seriosi! Asemenea coincidente NU EXISTA. Si macar daca ar fi fost "coincidenta" doar in cazul uneia dintre castigatoarte, dar "coincidenta" apare in ambele cazuri, ceea ce reprezinta un atentat grososlan la bunul simt si o dovada ca in ziua de astazi lumea nu mai are scrupule. Jenant! Sa te expui la asemenea mojicii ptr un banal parfum!!!! Invatatura de minte ptr credulii care in viitor vor gasi "provocarile" masluite ale celor de la infomariaj si se vor gandi ca n-ar fi rau sa le accepte...

  • nice_girl_ella la 14 August, 2009

    azi m-am uitat iarasi la video..si la un moment dat..chiar se intrerupe filmuletzul si incepe cu o noua secventa in care incep sa scoata biletzele cu numele..asta mis e pare si mie dubios..:-?..in fine...daca ei se preteaza la asa ceva..treaba lor..nush ce sa zic..:-?

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro