Acest concurs a fost publicat pe data de 13 Decembrie 2011
3 x set de carti de la "Libraria Copiilor"

Concurs Decembrie 2011

Castiga un set de carti de la "Libraria Copiilor"

  • Concursul s-a terminat pe 18 Decembrie, 2011
  • Tip concurs: jurizare
Ce castigi?

3 x set de carti de la "Libraria Copiilor"

Ce trebuie sa faci?
  1. Fii membru al site-ului ActivitatiCopii.ro, daca nu esti deja.
  2. Intra in contul tau pe activitaticopii.ro. Daca nu ai cont, click aici pentru a te inregistra.
  3. Posteaza in topicul de pe forumul activitaticopii.ro dedicat concursului un comentariu cu numele celor 2 carti*, editura la care au aparut ele si varsta pentru care se recomanda cartile + descrie in maxim 15 randuri povestile si si de ce iti plac tie si copiilor tai aceste carti + ataseaza o poza cu coperta cartilor (daca ai) + numele cartii pe care urmeaza sa o cumpari pentru copilul tau si argumenteaza de ce doresti sa o cumpari + ataseaza o poza cu coperta acesteia (gasesti pe internet)". (click aici)

 

*Cartea sau cartile copilariei tale, cartea de suflet pe care ai citit-o si rascitit-o, cartea care iti trezeste cele mai intense amintiri, prin care ai descoperit sentimentul de bucurie, cartea care ti-a colorat visele, cartea pentru care astepti momentul potrivit ca sa i-o prezinti si copilului tau ca pe o comoara nepretuita SAU cartea sau cartile preferate ale copilului tau, cartea de suflet pe care o citeste cel mai des si care ii este cea mai draga, cartea tocita, rupta sau unsuroasa de care nu vrea sa se desparta si pe care nu vrea sa o inlocuiasca cu alta noua, cea pe care o imbratiseaza, care il face sa rada si pe care o saruta cand isi vede personajele preferate, cea de care se bucura ziua si ale carei personaje le intalneste noaptea in vis.

Important: Pentru a putea participa trebuie sa ai postate un numar de 10 mesaje pe forumul activitaticopii.ro in momentul in care se va termina concursul + la concurs poate participa orice parinte care are copil cu varsta de pana la 14 ani.

Nota curenta: 2.8
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari
Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro