Acest concurs a fost publicat pe data de 24 Iulie 2009
un set de bijuterii (lantisor si cercei BLUE ME)<br />

Concurs Iulie 2009 - August 2009

Castiga un set de bijuterii

Ce castigi?

un set de bijuterii (lantisor si cercei BLUE ME)

Ce trebuie sa faci?
  1. Adauga la lista ta de Messenger id-ul specialthings05.
  2. Convinge-ti prietenii sa adauge si ei la randul lor id-ul de Messenger.
Important: pentru mai multe detalii acceseaza regulamentul oficial.

Nota curenta: 2.7
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (13)
  • juventustorro13 la 25 Iulie, 2009

    vOTATI AICI

  • pensionar la 25 Iulie, 2009

    ce nesimtire

  • mirela24 la 25 Iulie, 2009

    ai dreptate pensionar

  • pollet_a la 29 Iulie, 2009

    Cum adica, cel mai bun scor? trebuie sa adunam puncte...sau ce? trebuie sa avem mai multe messenger-uri? Nu inteleg nimic.Ce conditie de participare mai este si asta?

  • pollet_a la 29 Iulie, 2009

    Asta chiar ca e tare! S-a gandit mult?

  • adelinaaa la 01 August, 2009

    nu m am gandit mult, spre deosebire de altii care ar trebui sa se gandeasca inainte sa scoata baliverne...daca nu citesti regulamentul nu inseamna ca nu stiu eu sa ma explic dar sunteti voi grei de cap...ceilalti au inteles fara comentarii prost facute

  • Raammoonnaa la 01 August, 2009

    Sa inteleg ca tu esti organizatoarea acestui concurs??? Si folosesti un asemenea limbaj, demn de sezatoarea ptr spart seminte din fata blocului??? Te rog sa ma scuzi, dar iti spun cu tot respectul ca nu prea ai ce cauta aici. Aici este, in general, un spatiu al bunului simt si respectului reciproc, doua chestiuni care tie par sa-ti fie straine. Si chiar daca cei care au postat comentarii au fost rautaciosi sau lipsiti de respect si bun simt, sa raspunzi cu aceesai moneda mi se pare o decizie gresita. Era greu sa le explici intr-o maniera civilizata despre ce este vorba? Sunt sigura ca intelegi ce vreau sa spun. Iti doresc mult succes.

  • traveller la 01 August, 2009

    Adica vrei publicitate la greu in schimbul a unui potential premiu constand in un set de ,,bijuterii'' din bilutze colorate??!!
    Esti tare!!!
    De ce nu oferi un Swarovsky...ceva...decat jucariile alea pe care le-ar purta eventual niste fetite de pana in 14 ani?!

  • adelinaaa la 01 August, 2009

    daca as avea timp sa sparg seminte in fata blocului n as mai avea timp pt tot ceea ce fac aici...si nu mi vb mie de bun simt cand nici tu nu ai.aaaa si n legatura cu ''bilutele colorate''...asta e doar inceputul.m am apucat de bijuterii handmade acum cateva luni nu am pretentia sa fiu mai buna decat cineva care face de ani de zile.Lucrurile mari se incep de jos.nu caut neaparat reclama

  • la 01 August, 2009

    Daca un organizator de concurs vine cu un asemenea raspuns... si eu cred ca sunt "grei de cap" cei care o sa te mai pastreze in lista lor dupa ce vad comentariul tau. Imi cer scuze daca am deranjat pe cineva
    Am si eu niste intrebari dupa ce am citit "regulamentul" concursului. Unde vedem un top in care sa apara numele si nr de invitati? Cand si unde o sa fie afisat castigatorul? Cum o sa fie contactat? In cat timp o sa primeasca premiul? Cum o sa intre in posesia premiului? Daca il trimiti prin posta, cine achita taxele postale? Cine poate participa la concurs?

    Intrebarile le-am pus ca sa vezi ca ce ai tu pe blog nu se numeste regulament. Poate mai sunt si altele...

    PS: sper sa imi raspunzi :))

  • Raammoonnaa la 01 August, 2009

    A spune lucrurilor pe nume inseamna realism, nu lipsa de respect.

    In alta ordine de idei, vreau sa intelegi foarte clar ca nu iti dispretuieste nimeni munca. Dimpotriva. Eu iti doresc succes cu sincerittae. In schimb, daca tot ai intrat in lumea "business" :), n-ar fi rau sa te perfectionezi un pic la capitolul pr/comunicare, ca ai lacune esentiale. Nu vreau sa intru in amanunte, de aceea iti recomnad sa cauti niste carti de specialitate sau sa mergi la un curs in domeniu (sunt cu nemiluita pe piata). Vorbele devin "monstrii" daca nu stii sa le folosesti, sau le arunci la suparare. In viata personala aceste lucruri se mai pot repara, in "afaceri", insa, pot fi letale. O imagine se construieste cu migala si atentie, iar exprimari de genul celei folosite de tine in comentariul initial sunt absolut excluse. Nu conteaza nivelul la care te situezi ca si "business", daca ai o fabrica ce angajeaza mii de persoane sau o toneta pe faleza la mare. In ambele contexte abilitatile de comunicare si talentul in construirea unei imagini valoreaza enorm. Fabrica isi va angaja specilaisti in domeniu, in schimb cel cu toneta se va folosi pe sine si pe post de pr agent, sau mk specialsit, etc :), situatie in care te gasesti si tu. Daca eu merg la cel cu toneta si ii spun ca, de pilda, floricelele din punga sunt cam arse iar el mi le varsa pe cap, m-a pierdut de client. In schimb, daca isi cere scuze si imi da la schimb o alta punga mai pe gustul meu...ei, uite un gest care valoreaza "aur". Eu voi meerge si altadata la el si, mai mult decta atat, ii voi face reclama gratis in cercul meu de cunostinte., etc. In fine...intelegi cam unde bat :)

    Mult succes.

  • pollet_a la 01 August, 2009

    Nu inseamna ca nu am inteles cand am scris ca "te-ai gandit mult", dar cum esti "mai usoara cu capul", decat noi astia 'grei de cap", asta ai dedus. Dar ai dedus prost.

  • adelinaaa la 02 August, 2009

    ok...ok daca ati sarit toti cu gura pe mine inseamna ca am gresit.recunosc...imi cer scuze!

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro