Acest concurs a fost publicat pe data de 09 Martie 2011
3 x set cu 2 lacuri de unghii

Concurs Martie 2011

Castiga un set cu 2 lacuri profesionale de NailArt

Ce castigi?

3 x set cu 2 lacuri de unghii

Ce trebuie sa faci?
  1. Urmareste blogul frommonawithgloss.blogspot.com prin Google Friend Connect sau prin Facebook (like in casuta de Facebook din stanga paginii).
  2. Daca ai blog, scrie un post despre acest concurs in care sa incluzi link-ul catre pagina de concurs de pe frommonawithgloss.blogspot.com + pune frommonawithgloss.blogspot.com in blogroll sau in lista ta de bloguri.
  3. Daca nu ai blog, posteaza link-ul pe wall-ul tau de Facebook + comentariul "Concurs From Mona with Gloss"
  4. Daca nu ai nici blog, nici cont pe Facebook, trimite un mail catre 5 persoane cu link-ul catre concursul de pe frommonawithgloss.blogspot.ro, punand in campul de "CC" adresa monawithgloss@gmail.com.
  5. Lasa un comentariu la pagina de concurs pe frommonawithgloss.blogspot.com cu numele sub care urmaresti blogul rommonawithgloss.blogspot.com si precizarea Google Friend Connect/Facebook + link-ul postat cu acest concurs + adresa ta de mail si raspunsul la intrebarea "Care a fost cea mai indrazneata manichiura/cel mai interesant model pe care ai avut-o/l-ai avut pe unghii?".
Nota curenta: 3.0
Concursul este salvat la favorite! Salveaza la favorite
Alerta de premii activa! Seteaza alerta de premii
?
Daca ai participat la acest concurs, seteaza o alerta ca sa nu uiti sa verifici daca ai castigat. Vei primi aceasta alerta in newsletterul zilnic Konkurs.ro, in ziua in care s-a terminat concursul.
Comentarii si intrebari (1)
  • marianat1955 la 15 Martie, 2011

    Cereti atat de multe pentru 2 lacuri...

Daca postezi acest comentariu declari ca ai citit si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare Konkurs.ro